Weekhoroscoop: “Stier, wie geen fouten maakt, maakt meestal niets”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week staat de Maagd sterk en is liefde belangrijker dan ooit voor de Steenbok.

Horoscoop: 9 tot en met 15 augustus 2021

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Als Leeuw houd je van machtsspelletjes, maar als je de nadruk legt op het spelelement blijft het toch gezellig. Om meer sprankeling in een relatie te krijgen, helpt het om de dagelijkse routine te doorbreken. Ga er eens alleen op uit, dat wekt de nieuwsgierigheid.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd staat sterk deze week, zelfs op zomerse slippers. Je kunt ruzie voorkomen door een reactie even uit te stellen en na te gaan waarom iets je zo raakt. Vergeet niet af en toe weg te dromen, dat maakt je zacht en ontvankelijk. Bijvoorbeeld voor een nieuwe partner.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je wilt iets veranderen in uw leven, maar hoe? Verzamel eerst eens informatie, Weegschaal, dat geeft zelfvertrouwen. En bedenk dat je geen controle hebt over anderen. Je maakt jezelf gelukkig(er) met een gezonde dosis egoïsme. Ook fijn: een dagje onbereikbaar zijn.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Stress is niet gezond. De Schorpioen kan de stressfactor verlagen door – ook via sociale media – geen persoonlijke informatie te delen. Zit iets je dwars, dan lucht een flinke huilbui op. Maar blijf er niet in hangen; een heftige emotie duurt maar 90 seconden.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Financiële ups en downs kunnen de Boogschutter zorgen baren, net zoals dat eeuwige schipperen tussen ieders belangen. Probeer niet overal over door te denken, en denk niet voor anderen. Laat het verleden liever rusten en kijk nieuwsgierig naar de toekomst.

Steenbok 21-12 t/m 19-12

Liefde is belangrijker dan ooit voor de Steenbok, dus iedereen mag het weten als je weer verliefd wilt worden. Je maakt jezelf en anderen gelukkig met kleine gebaren en die zullen zeker worden opgemerkt. Let maar op: er wordt geflirt. Zelfs als je gebonden bent.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Misschien is de Waterman iets te flexibel geweest. Dan is het nu tijd om de ‘macht’ weer terug te grijpen. Je krijgt deze week in elk geval alle ruimte om je anders op te stellen. Vraag vriendelijk om wat je zelf nodig hebt en zeg eenvoudig nee tegen wat je niet bevalt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Vertel anderen eens wat vaker wat je in ze bewondert, Vissen. Laat het niet bij uiterlijkheden, dan kunnen er mooie gesprekken op gang komen. Een mooie stem kan nu enorm opwindend zijn. Grote kans trouwens dat je iets onverwachts te horen krijgt.

Ram 21-3 t/m 20-4

Het lukt de Ram deze week goed om ingewikkelde onderwerpen luchtig te brengen. Daardoor is dit hét moment om dingen recht te zetten of uit te praten. Het kan wel lastig zijn om te bepalen wie tegen een grapje kan, maar hóe je iets zegt is net zo belangrijk als wát je zegt.

Stier 21-4 t/m 20-5

De nieuwe maan biedt dit weekend nieuwe kansen voor de Stier. Je zegt niet alleen wat je denkt, maar besteedt ook aandacht aan het gevoel erachter en of je bedoeling wel overkomt. Vraag om feedback en onthoud: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

De Tweelingen valt graag op deze week, bijvoorbeeld met rare opmerkingen, een gekke hoed of knuffelig gedrag. Zelfs als dat vreemde uiterlijke vertoon je partner en/of kinderen irriteert, maakt het iets moois los. Dit is een goed moment om oud zeer uit te praten.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Neem dit weekend je verlangens eens in ogenschouw, Kreeft. Wat wil je (nog) bereiken? Probeer ze ook te visualiseren, dan zouden ze weleens tastbaar kunnen worden. Laat je dromen niet afhangen van je geliefde(n), meer autonomie maakt je gelukkiger.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden