null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: “Tweelingen, geef deze dagen gehoor aan je doe-drang”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week charmeert de Maagd anderen en vindt de Waterman nieuwe idealen.

Redactie

Horoscoop: 16 tot en met 22 augustus 2021

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Voor de Leeuw geldt: als het maar glimt en glanst, of mooi en lekker is. Je kijkt met eksterogen en verwent jezelf en je geliefde(n) graag met spullen, ervaringen en eten. Terug kunnen denken aan dat luxe diner op een mooie plek is belangrijker dan de extra kilo’s.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd charmeert anderen zowel met inhoud als met de manier waarop zaken worden gebracht. Je hebt duidelijk acteertalent! Dit kan ook je liefdesleven ten goede komen. Visualiseer romantische idealen, want dit is een goed moment om ze waarheid te laten worden.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Kunstzinnige uitingen hebben de warme belangstelling van de Weegschaal. Wat jouw ogen zien, kunnen je handen nu maken. Ook reclame voor dat (goede) doel trekt bekijks. Het is voor iedereen duidelijk dat je niet uit bent op geld, maar op een harmonische samenwerking.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Tip: focus niet op de bestemming, maar geniet van de reis. De Schorpioen merkt echter dat de moed om te genieten ontbreekt nu er zoveel ‘moet’. Maar van wie eigenlijk? Probeer te achterhalen waar je hart sneller van gaat slaan. Die grote droom ontrafelen, dat is de opdracht.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Vol zelfvertrouwen stort de Boogschutter zich op een nieuw taak. Al krijg je daarbij veel voor elkaar, de traagheid en onnadenkendheid van anderen zijn soms frustrerend. Het is belangrijk om dat gevoel te uiten, maar blijf wel kalm. Nu uit je slof schieten, zal alles vertragen.

Steenbok 21-12 t/m 19-12

Het is onbegonnen werk om de Steenbok tegen te spreken. Zo’n krachtige wil is een gave, maar probeer een servicegerichte instelling te behouden. Misschien helpt het om te bedenken aan wie je je succes te danken hebt. Geef aandacht aan het thuisfront!

Waterman 20-1 t/m 18-2

Is er een droom in diggelen gevallen? Zie het als een realiteitscheck en laat je niet uit het veld slaan. Bekijk het eens zo: wie tegen grenzen aanloopt, kan een andere bestemming kiezen. De Waterman vindt nieuwe idealen door opnieuw te gaan hopen en dromen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Wie blijft twijfelen, draait rond in kringetjes. Gelukkig durft de Vissen nu eindelijk een richting te kiezen, liefst iets waarvan je hart een sprongetje maakt. Je talenten liegen er niet om, tijd om daar iets mee te doen. Ontspanning en lachen thuis helpen op dit nieuwe pad.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram is niet te beroerd om anderen te helpen en dat maakt je populair. Grote kans dat je je ‘lieve’ kant (her)ontdekt en anderen helpt om hun zelfvertrouwen te herwinnen. Complimenteus en bemoedigend zijn werkt daarbij goed, net als positief denken.

Stier 21-4 t/m 20-5

Als de Stier heftige gevoelens ervaart, kunnen die maar beter serieus worden genomen. Jaloezie bijvoorbeeld. Als dit een ongewenste emotie is, kun je die ook ombuigen en zien als ‘passie’. Vooral het komende weekend is heel geschikt om dit fysiek uit te leven.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Geef deze dagen gehoor aan je doe-drang, Tweelingen. Als die energie geen uitlaatklep krijgt, zorgt dat voor stekelige opmerkingen. Je toon is momenteel nu eenmaal nogal uitdagend. Voorkom ruzie en ga er samen op uit: lekker de wind in de haren en de zon op het gezicht.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft die iets gedaan wil krijgen, heeft nu veel overredingskracht en weet de omgeving ‘aan te zetten’. Maar navelstaren gaat je ook goed af en is zeker niet zinloos. Nagaan wat je voelt en waarom, maakt je eigen gedrag begrijpelijk. Kritiek valt dan goed te pareren.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden