Horoscoop 12 t/m 18 juli 2021 Beeld Libelle
Horoscoop 12 t/m 18 juli 2021Beeld Libelle

Weekhoroscoop: “Vissen, blijf weg van roddels, hoe vermakelijk ook”

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Deze week wil de Leeuw gezien worden en wordt de Schorpioen verrast.

Horoscoop: 12 tot en met 18 juli 2021

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Samen is leuker dan alleen. De Kreeft werkt, sport en leert nu beter als er een gemeenschappelijk doel is. Reizen en andere culturen en levensstijlen prikkelen de nieuwsgierigheid. Ben je single, dan kan iemand uit het buitenland uw hart verwarmen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw wil gezien worden. Neem een voorbeeld aan iemand die je bewondert. Flirten is leuk, maar hoe ver kan dat gaan? Ben je gebonden, wees daar dan eerlijk over. Het initiatief nemen gaat nu makkelijk, net als nieuwe kennis opdoen. Talenstudies trekken.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd denkt serieus na over hoe ze overkomt. Vat andermans uitspraken niet negatief op. Ontspan en wees jezelf, je bent goed genoeg. In de relatie is het nu mogelijk om vrijuit te praten over erotische verlangens. Zet ook de handen aan het werk met massage.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Lijkt de thuisbasis een wankel bootje? De Weegschaal probeert compromissen te sluiten. Doe niet te veel water bij de wijn, dan smaakt hij niet meer. Als je al langer met een kwaal rondloopt, is dit het moment om naar een arts te gaan. Ook van financieel advies word je beter.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen dacht iemand te kennen, maar wordt verrast. Mensen veranderen. Wil je je daaraan aanpassen? Succes hangt af van je eigen duidelijkheid. Uit grote emoties niet nu, maar later in alle privacy. Een geliefde ondersteunt je, al dan niet ongemerkt.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Er is harmonie, vooral in persoonlijke relaties. De Boogschutter kan haar gevoelens nu tactisch overbrengen. Ook afwijkende meningen kunnen rekenen op begrip, als je zelf maar genoeg ruimte krijgt. Dit is een goede periode voor een groter huis of een volkstuin.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Speelse energie krijgt een uitlaatklep op het sportveld, het toneel en in de kantine. Prima tijd voor die broodnodige vakantie, Steenbok. Wandel- of fietsreizen met je partner geven ontspanning. Valkuil: precies zeggen wat je denkt. Vraag je vaker af: ‘Is dit wel aardig?’

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman doet de dingen graag zelf. Maar besef dat u anderen ook nodig heeft. Ga eens na: wie is als vanzelfsprekend aanwezig? En wie is nooit te beroerd om te helpen? Bedankjes vallen goed. Professionele hulp inroepen voor die uitgestelde klus ook.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Het gevoel dat iedereen op je let kan opspelen. Blijf weg van roddels, hoe vermakelijk ook. Ze kunnen later tegen je werken. De Vissen krijgt stress van te veel verantwoordelijkheden, ook binnen het gezin. Delegeer en wees strenger voor iemand die de kantjes eraf loopt.

Ram 21-3 t/m 20-4

Spontane trips, creatieve invallen, sensuele uurtjes. De Ram is levendig, maar ook snel geïrriteerd. Het verlangen naar groener gras kan groot zijn. Debatteren in een club of politieke partij verbetert het humeur. Mix er een dosis humor door voor een extra sprankelende week.

Stier 21-4 t/m 20-5

Schijnbaar onoplosbare dilemma’s? De neutrale opstelling ‘het is zoals het is’ komt nu van pas. Heldere antwoorden komen later. De Stier kan zijn energie het best steken in een nieuw project, studie of verhuizing. Echte vrienden staan klaar met raad én daad.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Verbroken relaties laten zien waar nog heling nodig is. De Tweelingen is illusies armer, maar staat niet alleen. Mensen die blijven, blijven ook echt. Feestjes en partijen verzachten verdriet en anderen genieten van je gezelschap. Single? Via-via is de beste weg naar de ware.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden