Weekhoroscoop: “Waterman, je hoeft je leven niet compleet op z’n kop te zetten”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week zijn stemmingswisselingen pittig voor de Kreeft en wordt de Ram gevoeliger voor haar omgeving.

Horoscoop: 11 tot en met 17 oktober 2021

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Jouw charisma maakt ontvankelijk en daardoor fungeert de Weegschaal als praatpaal, óók voor iemand die je niet mag. Een uitdaging! Welke kant van jezelf is minder prettig? Zeg wat er gezegd moet worden, ook als dat ‘vijanden’ oplevert.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Zacht en stil zijn lijkt niet bij de Schorpioen te passen. Verrassing: deze ondergesneeuwde eigenschappen liggen nu binnen je bereik. Gemaakte fouten toegeven, ‘sorry’ zeggen en elkaar vergeven – kwetsbaarheid verbindt.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter is op sociaal gebied wat laks geweest, maar die tijd is nu voorbij. Geniet van recepties, nazomerborrels en avondjes kookkunst. Men geniet van jouw aanwezigheid. Grappen en anekdotes houden je brein bij de les.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Onzekerheden in de relatie of in vriendschappen mogen overboord. Ook al voelt de Steenbok het vaak niet zo, je oogst veel respect. Die nieuwe of lange vriendschap is vervullend. Hoelang is het geleden dat je urenlang met iemand kletste?

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman wordt zich bewust van de neiging om het eigen geluk te saboteren. Maar het omslagpunt is bereikt. Neem de tijd om hartenwensen te vervullen. Stel daarbij duidelijke prioriteiten. Je leven compleet op z’n kop zetten hoeft niet.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Nee zeggen tegen geliefden is lastig. Maar het is wel noodzakelijk om aandacht aan jezelf te besteden. Niet door een middagje te gaan shoppen, maar door na te gaan welke ervaringen groei hebben opgeleverd. Wat doet smachten naar meer?

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram wordt gevoeliger voor haar omgeving. Dagelijkse beslommeringen worden aangepakt met geduld. Zelfs grote uitdagingen verstoren deze nieuwe balans niet. Geliefden staan er versteld van. Laat dat trotse gevoel doordringen!

Stier 21-4 t/m 20-5

Ervaren is nu het codewoord voor de Stier. Op reis is het volop genieten. Thuis biedt internet vertier, maar vergelijk het eigen leven niet te veel met dat van ‘perfecte’ anderen. Check waar behoefte aan veiligheid je vrijheid in de weg staat.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Boekenkennis delen levert feedback en ervaringsverhalen op. Hoe brengt de Tweelingen eventuele adviezen in de praktijk? Ze aannemen hoeft niet, alleen aanhoren is genoeg. Bedank de ander gerust voor het nieuwe perspectief.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Stemmingswisselingen zijn pittig, maar zetten je wel in beweging. Best kans dat de vrijgezelle Kreeft warmte vindt in de armen van die (platonische) vriend. Er komt meer innerlijke rust. Vooral als je let op andermans daden en niet zozeer op woorden.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Gerechten koken die herinneren aan je moeder, oude jeugdseries kijken, de geur van opa’s tabak herbeleven... De Leeuw is in een nostalgische stemming. Comfort is nu belangrijk. Net als knuffels van dierbare(n). Leer erom vragen!

Maagd 23-8 t/m 22-9

Onder die serieuze blik lonken onverwachte charmes. De Maagd blijkt nu grappig, intellectueel en ruimdenkend. Nieuwe liefde? Voorzichtigheid maakt des te interessanter. Ontspan, foute types stuiten toch snel op jouw ingebouwde reserves.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden