null Beeld

Weekhoroscoop: “Waterman, laat de boel wat vaker los”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week droomt de Leeuw van het buitenland en laait de liefde op voor de Maagd.

Horoscoop: 2 tot en met 8 augustus 2021

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Vakantie inspireert en de Leeuw droomt van het buitenland. Die wereldreis of zelfs een eigen buitenlandse stek? Laat de afslag naar twijfels en omwegen links liggen. Dan gaan in de liefde deuren open die anders gesloten bleven.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Een naar klusje delegeren, iemand ongevraagd advies geven of corrigeren: u weet het charmant te brengen en komt ermee weg. Onder die innemende buitenkant schuilen diepere verlangens. De liefde laait (weer) op. Gaat het om een oude bekende?

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Is dat leugentje om bestwil wel zo handig? De waarheid kan snel aan het licht komen. De Weegschaal houdt zich nu liever bij de feiten. Alles draait om vriendschappen, jij bent de spil van menig feest. Alles wat anders is kan nu inspireren.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

U bent niet zo van de oppervlakkige gesprekjes. Geen diepgang? Laat dan maar. Vrouwelijke familieleden kunnen de Schorpioen nu iets bijzonders over zichzelf leren. Omzeil zwart-witdenken, dat komt sociale contacten ten goede.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Zijn er nog onuitgesproken gevoelens? Moet er nog iets belangrijks worden gezegd? De woorden komen nu spontaan op. Zo ontdekt de Boogschutter wie blijft én wie gaat. Romantiek bloeit op en je maakt heldere keuzes. Toekomstplannen nemen vastere vorm aan.

Steenbok 21-12 t/m 19-12

Wees niet verbaasd over de woorden: ‘Je begrijpt me niet’. Waarschijnlijk uit de mond van een jongere. Laat angst geen raadgever zijn. Vrienden komen wél langs voor relatieadvies. De Steenbok leert steeds beter tussen de regels door lezen.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Te veel moeten en te weinig mogen brengt chagrijn. Gebruik geen strenge woorden meer en laat de boel wat vaker los. Vrienden geven veel aandacht. Waarmee verwen je jezelf? Boek gewoon dat ticket naar de tropen, of naar het theater. Voor twee!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Dagdromen kan vergeetachtig maken. De Vissen houdt het praktisch door karweitjes te doen. Zelfs de schuur opruimen heeft het ‘wekker-effect’. Daadkracht maakt ook de liefde leuker. Je daagt een geliefde graag uit met plagerijtjes.

Ram 21-3 t/m 20-4

Laat kinderen en/of kleinkinderen weten dat je er voor hen bent. Goed advies slaat nu (wel) aan. De Ram combineert oog voor detail met initiatief. Het maakt rotklusjes makkelijker en de liefde stabieler. Weten wat de ander belangrijk vindt is de sleutel.

Stier 21-4 t/m 20-5

Wil je echt wat je wilt? Plannen en doelen worden getest: de omgeving kan ‘moeilijk’ doen en een geliefde vraagt hoe en waarom. De Stier hoeft zich niet in bochten te wringen. Laat het hart spreken, ook als het nog warrig klinkt.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Verwacht goed nieuws en leuke gesprekken. De Tweelingen kan zich nu kraakhelder uitdrukken en dat heeft zijn weerslag op relaties. Deze week lukt het om veel gedaan te krijgen. Valkuil: de mond voorbijpraten over gevoelige kwesties. Wie kaatst kan de bal verwachten.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Ontspanning vinden kan lastig zijn. Veranderende wensen geven het gevoel steeds opnieuw te moeten beginnen. De Kreeft kan zich beter niet te veel ‘opofferen’. Toon liever frisse moed en vraag iets terug voor inspanningen. Anderen nemen je dan serieuzer.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden