HOROSCOOP

Weekhoroscoop: "Waterman, ook bestaande relaties worden hechter van actie tussen de lakens”

L27_ARTIKEL_horoscoo Beeld
L27_ARTIKEL_horoscoo

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week staan de gevoelens en wensen van de Maagd centraal en gunt de Ram zichzelf een blik in de spiegel.

Horoscoop: 21 tot en met 27 juni 2021

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De volle maan blaast je relatie nieuw leven in. Door complimenten te geven stook je het vuur verder op. Ook een oude liefde kan weer op het toneel verschijnen. Viel er nog iets uit te zoeken of praten? Knuffels zeggen meer dan woorden.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Probeert iemand iets van je gedaan te krijgen? Stem je gevoelige snaren fijn af en reageer met onderkoelde humor. Je wilt graag eigen baas zijn, maar respecteer wel andermans grenzen. Verwaarloos ondertussen je liefdesleven niet. Iemand op de werkvloer inspireert daarbij.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De gevoelens en wensen van de Maagd staan centraal. Je hebt ze helder in beeld. Zet je rationele pet af! Gevoelens kunnen je overdonderen, maar wees niet bang voor tranen. Geef je jezelf eraan over, dan hangt er zomaar liefde in de lucht!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Zegt je hart iets anders dan je mond? Houd dan je tong in toom. De Weegschaal worstelt deze dagen met het uiten van wensen. Wil je meer tijd voor de liefde of voor jezelf, sluit je partner niet buiten. Neem de tijd om te filosoferen, het brengt innig contact.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Mensen reageren op je als motten op een vlam. Behalve serieuze gesprekken zoekt de Schorpioen ook vaker gezelligheid op. Je krijgt de kans om jezelf in de ander te herkennen. Je uiterlijk kan een vleugje flair gebruiken. Laat je haar en make-up eens doen door een pro.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter krijgt deze week vaak bezoek van het duo Snel & Heftig. Heb je soms te veel irritatie ingeslikt? Laat boosheid zien, ook als het anderen in de war brengt. ‘Echt zijn’ is ook een thema. Iets doen waarmee je andere mensen fysiek helpt, brengt zonneschijn.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Best kans dat iemand je nu op een gevoelig onderwerp raakt. Vallen er harde woorden? Blijf zacht. De ander heeft geen kwaad in de zin. Ontmoetingen zijn niet toevallig. Wie weet word je geholpen met een fysieke of emotionele klus waarmee je al langer zat.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Geen liefdesrelatie? Die vriendelijke, verlegen persoon maakt tot je verrassing direct warme gevoelens los. Blikken vertellen meer dan woorden. Blijf erbij stilstaan en schiet niet te veel in het denken. Ook bestaande relaties worden hechter van actie tussen de lakens. Ga na hoe deze intense gevoelens al je relaties beïnvloeden.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De volle maan van deze week accentueert vriendschappen. De Vissen wil graag ergens bij horen. Mensen die iets voor je kunnen betekenen, komen automatisch op je pad. Ontspan, dan herken je ze sneller. Vonken vliegen snel over, maar doven helaas ook weer snel. Geniet en maak herinneringen.

Ram 21-3 t/m 20-4

De Ram gunt zichzelf een blik in de spiegel. En is niet onverdeeld tevreden. Sla jezelf niet om de oren met je tekortkomingen. Gebreken maken jou uniek en mooi. Richt de blik naar binnen en kijk wat daar voor moois rondhangt. Dat rebelse trekje is in trek!

Stier 21-4 t/m 20-5

Heb je iemand tegen je in het harnas gejaagd? Lok hem of haar eruit met begrip. Zelf reageer je ook gauw aangebrand deze week. Aan welk familielid doet dit gedrag je denken? De volle maan brengt ook speelse energie. Breng tijd door met kinderen en/of huisdieren.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Rustig achter een bureau werken is moeilijk. Het ego van de Tweelingen wil gestreeld worden. Zoek het bij vrienden of die lieve collega. Weet wel dat het leven niet altijd gemakkelijk of eerlijk hoeft te zijn. Dan kruip je sneller in de helden- dan in de slachtofferrol.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden