PREMIUM

Weekhoroscoop: “Waterman, zet dat stoïcijnse masker wat vaker af”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week kan een nieuwe relatie zich aandienen voor de Vissen en slaat die gulle stemming van de Leeuw over op anderen.

Redactie

Horoscoop: 1 tot en met 7 november 2021

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Ontevreden over de voortgang en steeds het gevoel dat iets of iemand ontbreekt? De oplossing is om vaker ja te zeggen tegen dingen die voorbijkomen. De Schorpioen gebruikt het verleden als springplank. Bouw vaker bezinningsmomenten in. Stilstaan is nodig om vooruitgang te boeken.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Solo doorbuffelen voelt en werkt nu goed. Alles waar ‘samen’ voor staat, veroorzaakt mentaal gestruikel. Pas op voor lange tenen bij anderen en wees vooral niet de olifant in de porseleinkast. En bedenk: uitglijders zijn helemaal niet erg. Lach om die van jezelf en om die van anderen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Ga er niet zomaar van uit dat je jouw geliefde(n) voor honderd procent kent. Blijf nieuwsgierig en stel vragen. De antwoorden kunnen de Steenbok nu verrassen. Doe een stap terug als het gaat om financiële zaken. Bescheidenheid maakt het beste van wat er al is.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Innerlijke onrust maakt kritisch, maar de omgeving hoeft daar niet onder te lijden. Iedereen staat nu eenmaal anders in het leven. De Waterman mag zijn stoïcijnse masker vaker afzetten. Leef naar de tekst van Ramses Shaffy: zing, vecht, huil, bid, lach, werk en (laat je) bewonder(en).

Vissen 19-2 t/m 20-3

Een nieuwe relatie kan zich deze week aandienen of een bestaande relatie kan hechter worden. Best kans dat deze persoon (veel) ouder is. Of voel je je gewoon jong in diens gezelschap? De Vissen geeft zichzelf liever nog niet helemaal bloot – zowel letterlijk als figuurlijk.

Ram 21-3 t/m 20-4

Buiten de vertrouwde hokjes denken, maakt sociaal. De Ram maakt deze week gebruik van haar gevoeligheid. Je merkt op dat een kind met iets worstelt. Hoort die vriendin aan en komt moeiteloos dichterbij. De ander helpen kan door een stap opzij te doen.

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier is stemmingsgevoeliger dan anders. Dat maakt het gemakkelijk om over gevoelens te praten. Feedback kan nu overkomen als kritiek. Laat woorden als waterdruppels van een regenjas afglijden. Interesse tonen in de zielenroerselen van geliefde(n) brengt interessant nieuws.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

De gebonden Tweelingen jongleert met het onderwerp trouw. Hoeveel ruimte krijg je van jouw lief? En hoeveel wil je geven? De single Tweelingen vindt haar leven misschien wat saai, maar leert nu op zichzelf te bouwen en vertrouwen. Mooi, dan kan een ander dat ook.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Fysiek aantrekkelijk willen zijn, veroorzaakt ekstergedrag. Alles wat blinkt trekt de aandacht van de Kreeft, van luxe badkamers en auto’s tot beautyproducten. Geniet ervan. En koester ondertussen ook een rotsvast geloof in de goedheid van mensen. Echte liefde laat altijd sporen na, zowel wonden als wonderen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Die gulle stemming slaat over op anderen. Samen shoppen kan resulteren in rode cijfers. Vrijgevig strooit de Leeuw nu ook met aandacht, wie weet wat er dan allemaal gaat groeien en bloeien. Heb je het gevoel niet zonder iemand te kunnen? De ander ziet het als compliment.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Vat deze periode maar even niets persoonlijk op. Dan kunnen oude wonden nu voorgoed helen. De Maagd voelt het tot in haar tenen. Intuïtie leidt naar de juiste personen en situaties. Wie en wat past bij je? Uit de pas lopen gaat nu zonder gezichtsverlies.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Sociale contacten zijn een spiegel. Bij welke groep hoor je en waarbij wíl je graag horen? De Weegschaal balanceert tussen uitersten. Dit is het moment om de eigen persoonlijkheid te ontwikkelen, maar blijf wel bij je eigen standpunten. Ga dan niet steeds in het midden zitten, kies een kant.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden