null Beeld

Weekhoroscoop: “Weegschaal, geef het thuisfront en je partner dezelfde aandacht”

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week gaat de Schorpioen praktisch te werk en de Steenbok merkt: ze krijgt wat ze geeft.

Weekhoroscoop

Horoscoop: 5 tot en met 11 juli 2021

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft houdt momenteel van competitie. Woorden liggen te gevoelig, maak er liever letterlijk een spel van: een potje kaarten of schaken, lekker hard fietsen, roeien of tennissen. Relaties en vriendschappen krijgen er een fijne dosis pit van.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw heeft een grote schare bewonderaars. In liefdesrelaties is de Leeuw niet erg realistisch. Bij hoge verwachtingen ligt teleurstelling op de loer. Onthoud dat de ander ook maar een mens is.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Gesprekken met onbekenden geven inspiratie. Neem de tijd om te schrijven, schilderen of muziek te maken. In de liefde is de Maagd nu idealistisch. Mix dit niet te veel met perfectionisme. Wie mild is voor zichzelf, is dat ook voor anderen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Allerlei mensen geven het leven van de Weegschaal kleur. Je beseft dat door te geven je ook veel terugkrijgt. Gezelligheid en het saamhorigheidsgevoel zetten de toon. Geef het thuisfront en de partner dezelfde aandacht.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen gaat deze week praktisch te werk en denkt na over ambities. Inzet wordt gezien én beloond door superieuren. Ook intieme relaties krijgen meer glans. Vooral als je de spiegel kunt waarderen die door een ander wordt voorgehouden.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Soms werkt het om koppig vol te houden, maar deze week is een compromis beter. Dit geeft vooral een partner adempauze. De Boogschutter leert beter af te stemmen op een ander. Kijken naar eigen gedrag – en het effect ervan op anderen – geeft veel inzichten.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Een ontspannen houding trekt leuke mensen aan. Laat in het verkeer en bij de kassa eens iemand voorgaan. En maak gerust een aardige opmerking tegen een vreemde. De Steenbok merkt: ze krijgt wat ze geeft. Geniet vaker van uw eigen lijf, ook als het hapert.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Analyseer gevoelens niet weg, ze zijn er om te worden gevoeld. Meditatie kan helpen om je beter in je vel te voelen. De Waterman creëert thuis een warme sfeer. Grote kans dat de muren een zonnig(er) tintje krijgen. De kleur weerspiegelt het gemoed.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Laat plichtsgevoel geen reden zijn om niet voor jezelf te kiezen. De Vissen komt beter voor zichzelf op. Wie zich open opstelt, komt gelijkgestemden tegen. Kijk de kat langer uit de boom als er direct financiële of emotionele input wordt gevraagd.

Ram 21-3 t/m 20-4

Door gênante situaties leert de Ram omgaan met feilbaarheid, van zichzelf én anderen. Rammen met behoefte aan reflectie, maar die daarvoor niet bij hun partner terechtkunnen, doen er goed aan oude vrienden op te zoeken. Je beseft dan hoeveel je hebt geleerd.

Stier 21-4 t/m 20-5

Balans is een thema voor de Stier. Delegeer vaker en doe meer dingen waarbij je de tijd vergeet. De Stier zou zich niet in allerlei bochten moeten wringen voor een nieuwe liefde. Wat past dat past, ook zonder zweetdruppels.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Best kans dat de Tweelingen ineens vlinders voelt bij een vriend of collega. Realisme is nu ver te zoeken, maar geef je hart niet cadeau. Aanmoedigingen van intimi geven zelfvertrouwen. Maak eerst iets waar op het werk, roep dan pas ‘halleluja’.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden