Stijlvolle designertas van € 295,- voor € 79,95!

Zoek binnen:

Weight Watchers Online

Afgelopen mei, tijdens de 12e Libelle Zomerweek, zijn een 14-tal vrouwen gecast om 3 maanden lang Weight Watchers te testen.

Er zijn 3 groepen vrouwen. Eén groep gaat wekelijks naar de cursus om onder begeleiding van een Weight Watchers coach het programma te volgen. Eén groep volgt het Weight Watchers online programma en één groep gaat wekelijks naar de cursus én wordt online ondersteund, het zgn. Weight Watchers @ssitent programma.

Advertentie

Onderstaande vrouwen volgen 3 maanden lang het voedingsprogramma online. Ook zij deelden hun ervaringen op Libelle.nl

Nancy van Vugt, 29 jaar, getrouwd en moeder van 2 kleine kinderen. Nancy is werkzaam als assistent makelaar.
Zij heeft volgens zeggen, al 100 diëten geprobeerd, valt dan snel af maar komt ook weer snel aan. Zij wil haar nieuwe levensstijl eigen maken en lekker in haar vel zitten.

Marjolein Roebers, 41 jaar, getrouwd, moeder van 2 kinderen en werkzaam als activiteitenbegeleider bij ouderen. Marjolein wil gewoon afvallen en weer in bikini durven !

Nelleke Pérukel, 47 jaar, getrouwd, moeder van 2 kinderen en werkzaam als coördinatrice van vrijwilligers in een zorgcentrum. Voor Nelleke lijkt het WW online programma ideaal, omdat zij vanwege haar doofheid de cursus in groepsverband niet goed kan volgen. De dochter van Nelleke gaat volgend jaar trouwen en zij wil dan strak op de foto.

Quirine van Genderen, 52 jaar , lat-relatie en moeder van 2 kidneren. Is werkzaam bij de ABN Amro. Quirine is al 22 kilo afgevallen door veel te sporten en niet alles meer in haar mond te stoppen. De laatste 10 kilo vind ze moeilijk maar wil ze er wel af hebben !

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien