Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Wijnrek van vilt

Benodigdheden
– Vilt, 4 delen van 38?x?18 cm
– Papiertape
– Liniaal
– Krijtje
– Garen
– Schaar
– Naai-machine
– Meetlint

Download de werktekening van het wijnrek van vilt.

Advertentie

Werkbeschrijving
Plak op elk stukje vilt in de linkeronderhoek een klein stukje papiertape. Geef elke laag een nummer (1 t/m 4). Teken m.b.v. een liniaal dunne krijtlijntjes (stiklijnen) op de 4 viltlagen (zie tekening). Leg 2 delen vilt op elkaar (laag 1 en 2) en naai lijn A van boven naar beneden (1 cm vanaf de rand) vast. Leg de andere 2 viltdelen (laag 3 en 4 ) op elkaar en naai lijn A van boven naar beneden vast. Leg nu de 4 delen vilt op elkaar, sla het bovenste deel (laag 1) en het onderste deel (laag 4) naar links. Stik de lagen 2 en 3 aan elkaar (B). Sla laag 1 en 4 weer terug naar rechts. Stik vervolgens laag 1 en 2 (C) aan elkaar en ook laag 3 en 4 (C). Sla laag 1 en 4 weer naar links en stik de lagen 2 en 3 vast (D). Volg deze handelingen om en om n.a.v. de tekening, totdat als laatste de stiklijnen van G zijn vastgenaaid. Er zijn nu 6 openingen voor 6 flessen wijn.

Meer Libelle zelfmaakplannen? Alle zelfmaakplannen vindt u op: Libelle.nl/zelfmaakplannen.

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien