Tas Shabbies Amsterdam: nu met 50% korting!

Zoek binnen:

Wijnrek van vilt

Benodigdheden
– Vilt, 4 delen van 38?x?18 cm
– Papiertape
– Liniaal
– Krijtje
– Garen
– Schaar
– Naai-machine
– Meetlint

Download de werktekening van het wijnrek van vilt.

Advertentie

Werkbeschrijving
Plak op elk stukje vilt in de linkeronderhoek een klein stukje papiertape. Geef elke laag een nummer (1 t/m 4). Teken m.b.v. een liniaal dunne krijtlijntjes (stiklijnen) op de 4 viltlagen (zie tekening). Leg 2 delen vilt op elkaar (laag 1 en 2) en naai lijn A van boven naar beneden (1 cm vanaf de rand) vast. Leg de andere 2 viltdelen (laag 3 en 4 ) op elkaar en naai lijn A van boven naar beneden vast. Leg nu de 4 delen vilt op elkaar, sla het bovenste deel (laag 1) en het onderste deel (laag 4) naar links. Stik de lagen 2 en 3 aan elkaar (B). Sla laag 1 en 4 weer terug naar rechts. Stik vervolgens laag 1 en 2 (C) aan elkaar en ook laag 3 en 4 (C). Sla laag 1 en 4 weer naar links en stik de lagen 2 en 3 vast (D). Volg deze handelingen om en om n.a.v. de tekening, totdat als laatste de stiklijnen van G zijn vastgenaaid. Er zijn nu 6 openingen voor 6 flessen wijn.

Meer Libelle zelfmaakplannen? Alle zelfmaakplannen vindt u op: Libelle.nl/zelfmaakplannen.

Sylvia Witteman: “Met vrienden, een rugzak en heel weinig geld ging ik naar Joegoslavië”

Sylvia Witteman alleen op vakantie column Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), 2 zoons (19 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week vertelt ze over haar eerste vakantie zonder ouders.

Mijn jongste zoon, 16 jaar oud, ging voor het eerst alleen op vakantie. Alleen, dat wil zeggen, zonder ouders, maar met 5 vrienden. “We hebben een appartementje gehuurd in Knokke”, zei hij, handenwrijvend van voorpret. Knokke? Dat is toch een suffe badplaats voor keurige oude dames? Nou ja, ze zouden daar in elk geval weinig kwaad kunnen, tussen de theesalons. 200 euro kreeg hij mee. Ik vond het veel, maar j

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien