Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zo simpel haal je de lente in huis!

Zo simpel is om de lente in huis te halen! Met maar een paar bloemetjes en van die leuke, kleine, gekleurde vaasjes.  

Maak je huis lenteklaar met verse bloemen in gekleurde wijnvazen. Dat ziet er niet alleen vrolijk uit, je creëert er ook nog eens een mooi 3D-effect mee in huis. Dus gooi die uitgebloeide bos niet weg, maar vis er net even die paar uit die nog wel een paar dagen meekunnen. Voilà! Samen die verschillende zgn. wijnvazen maak je er een gezellige bonte eenheid van. Niet te moeilijk doen over de mix & match want bloemen vloeken nooit.

Advertentie

Tip: giet niet de hele vaas vol met water, maar houd het op een klein bodempje, dat staat lekker ruimtelijk en is ook nog eens beter voor de bloemen.

De vazen zijn er al vanaf € 9.95. Dat is toch bijna niets voor een gezellig voorjaarshuis?

wijnvazen_libelle

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien