null Beeld

Win een persoonlijk briladvies!

Draag jij al jarenlang dezelfde bril en is het tijd voor iets nieuws? Geef je dan op voor een persoonlijk briladvies mét een gratis nieuwe bril van Eye Wish Opticiens!

onze Commerciële Redactie

- Libelle samen met Eye Wish Opticiens -

Een bril is weer helemaal trendy. Draag jij nog steeds hetzelfde montuur als vijf of tien jaar geleden? En wil je graag een nieuwe, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat bij je past? Je maakt nu kans op een gratis bril mét persoonlijk stijladvies van een styliste van Eye Wish Opticiens.

Fotoshoot voor Libelle

De stylist kijkt op basis van je persoonlijke stijl, gezichtsvorm en kleurtype welke bril het beste bij je past. En dat is nog niet alles: tijdens het advies word je gefotografeerd door een professionele fotograaf van Libelle en kom je in het blad te staan!

Geef je nu op!

Helaas, er kan niet meer worden deelgenomen aan de win actie. Met de winnaressen wordt contact opgenomen. Dus: wil jij die nieuwe bril winnen die perfect bij jou past? En heb je altijd al in Libelle willen staan? Geef je dan nu op voor persoonlijk briladvies: vul hieronder het winformulier in. Vier vrouwen worden geselecteerd om deel te nemen. Let op: als je je opgeeft, moet je beschikbaar zijn op maandag 29 juni of 6 juli. Op deze dagen vindt de fotografie voor de productie in Libelle plaats.

null Beeld

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden