We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Win een tas van Jago

Hij is helemaal in de stijl van Marni. Jago is een internationaal mode en accessoires merk met gave tassen, riemen, sjaals, handschoenen, mutsen en bijous. De algehele look van Jago is fris en stoer, met af en toe een vleugje humor of een kleine Hollandse knipoog.

De producten zijn stuk voor stuk gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen zoals leer, wol, zijde en kasjmier en zijn bedoeld voor de actieve, stoere vrouw.

Advertentie

Bij de accessoires van Jago worden veel tegengestelde materialen gebruikt waardoor er bijzondere combinaties ontstaan. Bijvoorbeeld de combinatie van het gebruik van traditionele met moderne technieken. Een voorbeeld hiervan is ouderwets borduren en digitaal printen. Daarnaast worden er ook tegenstrijdige thema’s verwerkt in één product zoals fabel versus realiteit, natuurlijk versus industrieel, vintage en retro versus modern, rauw versus delicaat en meisje versus vrouw.

Vanaf half augustus zal in alle Sissy-Boy filialen een deel van de Jago merk collectie winter 2009/2010 te koop zijn. Deze modeaccessoires-collectie bestaat uit tassen, riemen, sjaals, handschoenen, mutsen en sieraden.

We mogen vijf stuks van deze tas uit hun collectie weggeven! Deze tas uitgevoerd in een mooie suede- en nappalederen materiaalcombinatie. Om de look compleet en speciaal te maken heeft de hele tas vervolgens nog een wassing ondergaan. De binnenkant is gevoerd met een vrolijk beprinte katoen en op de voorkant is ons beeldmerk in patchwork techniek te zien, het gelukssymbool: een klavertje vier. Deze winactie is afgelopen.

Kijk voor meer informatie op de website van Jago.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien