Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Win: Een uniek wanddecoratie van Stampei-Wonen

Deze kerst- en winterfair vindt van 5 t/m 8 november in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch en van 12 t/m 15 november in Expo Haarlemmermeer. Met dit jaar een groot aanbod van woonaccessoires en interieuradvies van o.a. Stampei-Wonen uit Mijdrecht. Meer informatie over deze beurs staat op de website van KerstCreaties.

Sfeer met steigerhout!
Stampei-Wonen heeft alles op het gebied van woon- en tuindecoraties, op maat voor u gemaakt.
Zij zijn gespecialiseerd in bijzondere creaties van steigerhout, zoals tafels, kasten en zuilen maar ook wanddecoraties. Wat dacht u van een wanddecoratie van steigerhout voor in uw keuken (115 cm. lang). in de vorm van een vork, lepel of mes? Deze is te gebruiken als krijtbord om bijvoorbeeld uw boodschappen op te schrijven. Maar het kan ook dienen als ophangsysteem voor uw theedoeken, pannen, vergiet etc.

Advertentie

Op de website van Stampei-Wonen vindt u ook andere woonaccessoires zoals kandelaars, windlichten, steigerlampen, spiegels etc. Eén ding hebben alle producten gemeen: de sfeer en warmte die ze uitstralen. Hebt u ook zin om deze sfeer en warmte in huis te halen, doe dan mee aan deze winactie.

Win een interieurpakket!
Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zullen zo snel mogelijk meer informatie toegestuurd krijgen. Voor andere winacties kunt u terecht op de spelletjespagina.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien