Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Win je eigen magazine!

Bij MagazinePlaza.nl maak je in een handomdraai je eigen magazine van topkwaliteit. Je eigen glossy waarin je even heerlijk kunt wegdromen. Nog één keer die mooie momenten terughalen en samen met anderen herbeleven.

Het maken van je eigen magazine bij MagazinePlaza is een fluitje van een cent. Je hoeft geen ingewikkelde software te downloaden, maar je werkt in een uniek magazine-systeem. Als een ware redacteur plaats je je eigen foto’s en teksten, maak je je eigen cover en sleep je pagina’s op de plaats waar jij ze wilt hebben. Het unieke magazine-systeem zorgt voor een perfecte opmaak en samenhang.
Hierdoor krijgt je magazine een zeer professionele uitstraling. Je magazine zou niet misstaan in het tijdschriftenvak bij de boekhandel.

Advertentie

Omdat je niets hoeft te downloaden, kun je op iedere computer of laptop aan je magazine werken. Zelfs met meerdere mensen tegelijk. Zo maak je vliegensvlug voor een bruiloft, een verjaardag, een geboorte of een jubileum een origineel en persoonlijk cadeau. Alleen of met een groep vrienden of vriendinnen! Je kunt jezelf natuurlijk ook een magazine cadeau doen. Van je vakantie, je nieuwe huis, je huisdieren, je hobby, noem maar op. Er is altijd wel een gelegenheid om een magazine te maken.

Libelle mag nu 18 magazines van Magazineplaza weggeven in  de kwaliteit goud met een winkelwaarde van 23,50 per magazine. Deze actie loopt tot 4 juni.

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien