Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

Win Transformers met uw eigen gedicht

Deze film werd een groot succes. Maar niet alleen in de bioscoop, ook in de huiskamer komen de Transformers tot leven, dankzij de speelgoedlijn die gebaseerd is op de film.

Bij de Transformers speelgoedlijn krijgt u een snel voertuig en een robot. Dit maakt het afwisselend voor de kinderen. U kent dit speelgoed vast wel van de eerste Transformers.

Advertentie

Maar ze zijn wel meegegaan met de tijd. Zo kunnen de kinderen nu het binnenste van de Transformers zien en wat er gebeurt als hij transformeert.

Movie 2 Leader
Deze pop is de grootste pop die u kunt kopen van Transformers. Hij is ongeveer 25 cm. hoog en er zitten elektronische licht- en geluidseffecten in. Zo wordt het nog makkelijker om de tegenstanders uit de weg te ruimen.

De Transformers zijn geschikt voor kinderen van 5 jaar en ouder. De Transformers zijn verkrijgbaar bij speelgoedwinkels en warenhuizen en kost € 59,95. Kijk voor meer informatie op www.hasbro.nl.

Winnen!
Deze winactie is afgelopen. De winnaars zullen zo snel mogelijk het spel thuisgestuurd krijgen. Voor andere winacties kunt u naar de winpagina gaan.

Voor de andere Sinterklaasacties kunt u naar de gedichtenwedstrijd pagina gaan.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien