Belvilla Beeld Belvilla
BelvillaBeeld Belvilla

Winactie: een heerlijk weekendje weg in deze luxe boerderij

Niets is lekkerder dan er zo nu en dan even tussenuit knijpen. Doe mee aan de winactie en win een weekendje weg in deze prachtige luxe boerderij.

Nèdia SeinenBelvilla

Luxe gerestaureerde boerderij voor 10 personen in Groet

Het vakantiehuis werd in de achttiende eeuw gebouwd als boerderij. Na een renovatie is het interieur karakteristiek en industrieel tegelijk. Denk: houten balken en steunpilaren en flinke, metalen lampen.

Luister naar elkaars verhalen aan de lange, houten tafel, of trek je terug met een boek op de loungebank in de woonkamer. Op zolder is een speelruimte voor de kleintjes, de sauna is in het bijgebouw te vinden. Het huis heeft vier slaapkamers en drie badkamers.

De omgeving rondom Groet heeft on-Nederlands veel heuvels. Dat wordt flink de kuiten trainen tijdens een wandeling. Of huur een e-bike om de streek te verkennen, dan zoef je met minimale inspanning door de bossen, onstuimige duinen, en langs mooie uitzichtpunten.

Win!

Libelle mag één weekendje weggeven in deze luxe boerderij voor 10 personen van Belvilla ter waarde van circa €1200. Vul voor 20 januari 2022 het winformulier hieronder in. De winnaar moet voldoen aan onderstaande voorwaarden en krijgt automatisch bericht.

Algemene voorwaarden

  • De prijs is enkel geldig voor een nieuwe boeking gemaakt voor 01/04/2022.
  • De prijs is geldig voor een verblijf tussen 15/12/2021 en 15/12/2022 (beide data inbegrepen).
  • De keuze van de data van het verblijf is afhankelijk van de beschikbaarheid van het vakantiehuis (oftewel, er is altijd een mogelijk dat het vakantiehuis bezet is als de winnaar net in dat weekend wil boeken).
  • De winnaar dient contact op te nemen met het PR-team van Belvilla: pr@belvilla.com.
  • De prijs kan niet worden omgezet in geld.
  • De hoofdboeker moet 21 jaar of ouder zijn.
  • De winnaar van de prijs moet de hoofdgast van de boeking zijn, hij/zij kan beslissen wie de andere gasten zullen zijn, afhankelijk van de capaciteit van het huis.
  • De prijs is op naam en kan niet aan andere mensen worden overgedragen.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden