Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Binnenkort op wintersport? Pas dan héél goed op

Ga je binnenkort op wintersport naar de Alpen? Pas dan extra goed op. Steeds vaker worden er ski’s en snowboards gestolen. 

Hiervoor waarschuwt de Nederlandse Ski Vereniging. Verlekker je je even aan een kom goulash, zijn je skispullen ineens weg…

Advertentie

Ervaren skiërs de dupe 
Reisverzekeraars ontvangen steeds meer claims van gestolen skispullen. “De dieven gaan heel gericht te werk”, vertelt Bert Romani, de directeur van de Nederlandse Ski Vereniging, aan de Telegraaf. Ze hebben het namelijk vooral voorzien op dure en nieuwe ski’s en zoeken dan ook pistes en plekken uit waar de meer ervaren skiërs uithangen. Tuurlijk kan de politie opgetrommeld worden, maar op de piste kan die weinig uithalen. En de dieven zijn dan bovendien vast allang met de spullen gevlogen.

Tips om diefstal te voorkomen
Voorkomen is beter dan genezen. Wat kun je het best doen om je skispullen te beschermen tegen diefstal? Houd je ski of snowboard zoveel mogelijk in het zicht, adviseert Romani. Gebruik skislots en huur eventueel een kluis. Ook een goede tip is om je ski’s niet netjes als een paar weg te zetten, maar juist wat verder uit elkaar te zetten of gemixt paren met die van je partner. Losse ski’s zijn lang niet zo aantrekkelijk om te stelen.

Ga jij de sneeuw opzoeken? Dan komen déze items vast goed van pas:

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: RTL Nieuws. Beeld: iStock

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien