Mart Visser tas met korting, klik hier

Zelfmaker - Zwart doosje met rode strik en label

Zwart doosje met rode strik en label

Materialen:

 • Cardstock: Basic Black, Whisper White, Cherry Cobbler.
 • Designerpaper: Neutrals Designer Series Paper Stack.
 • Stempelset: Sentimenten, Holiday Home en Festival of Trees.
 • Stempelkussen: Memento Tuxedo Black.
 • Blendabilities Markers: Pumpkin Pie, Daffodil Delight, Cherry Cobbler.
 • Accessoires: Seam Binding Ribbon (1.3 cm) in ‘Cherry Cobbler’,
 • Bakers Twine in ‘Cherry Cobbler’.
 • Gereedschap: Framelits Holiday, Bitty Banners, Gift Box Punch Board, Liquid
 • Glue, Stampin Dimensionals, Color Lifter.

Stap-voor-stap instructie:

 1. Snij een stuk Cardstock in de kleur Basic Black op 15,2 cm x 15,2 cm. Leg het Cardstock op de Gift Box Punch Board tegen de Startlijn aan op de S, deze is aan de linkerkant van het Punch Board. Pons en score daarna zowel horizontaal als verticaal de lijnen die naar het ponsgedeelte wijzen. Pons daarna ook diagonaal de S lijn tot aan de horizontale scorelijn. Doe dit aan alle 4 de zijdes. Draai nu het papier om en leg het weer tegen de Startlijn aan tegen de S en pons. Doe dit ook bij alle 4 de zijdes.
 2. Leg het papier nu in de linker bovengedeelte van de Punch Board en pons de hoeken (aan de andere kant van de pons waar we zojuist geponst hebben). Nu kun je de scorelijnen vouwen en het doosje in elkaar vouwen. De uiteinden van de hoeken kunnen we nu in elkaar schuiven en het doosje is klaar om verder te versieren.
 3. Plak op de zijkanten designpapier uit de Neutrals Designer Series Paper Stack in de maat 4,2 cm x 4,2 cm.
 4. Stans uit ‘Whisper White’ Cardstock het label met een stans uit de Holiday Framelits. Door het Cardstock dubbel te vouwen en tegen één kant van de snijlijn van de stans te leggen en daarna uit te stansen krijg je een label die je open kan vouwen. Stempel met de bijpassende stempelset ‘Holiday Home’ het huisje en pons deze uit. Plak hem na het inkleuren op het label.
 5. Maak om het doosje, met de Seam Binding Ribbon in de kleur Cherry Cobbler, een strik. Hieraan bevestig je met Baker’s Twine (ook in de kleur Cherry Cobbler ) het label.
 6. Stempel nu de tekst “Zoete lekkernijen.” op Whisper White Cardstock met Memento inkt en stans deze uit met de Bitty Banners Framelits. Plak het vervolgens op Cherry Cobbler Cardstock en knip hem daarna rondom uit. Bevestig hem met Stampin’ Dimensionals op de zijkant van het doosje.

Bekijk hier nog meer leuke zelfmakers!

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien