Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Zelfmaker - Zwart-witte verendoos

Zwart-witte verendoos

Materialen:

 • Cardstock: Whisper White, Basic Black, Vellum
 • Stempelset: Four Feathers, Sentimenten.
 • Stempelkussen: Stazon Black, Memento Tuxedo Black.
 • Accessoires: Metallic Baker’s Twine (Silver), Silver 3,2 mm Ribbon, Designer
 • Buttons Neutrals Collection.
 • Gereedschap: Gift Box Punch Board, Feather Framelits, 4,4 cm Scallop Circle Punch, Embossing Folder ‘Woodgrain’, Sticky Strip, Liquid Glue, Glue Dots.

Stap-voor-stap instructie:

Advertentie

 1. Snij een stuk Cardstock Whisper White op 20,3 cm x 20,3 cm. Bevestig random een paar stempels uit de ‘Four Feather’ stempelset op een Clearblock en bestempel met Memento Ink het Cardstock. Let op dat je ook van het papier af stempelt. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling.
 2. Leg het papier nu op de Gift Box Punch Board en zorg dat het papier aan de Startlijn aansluit bij de S (linksonder van het Punch Board). Pons en score zowel horizontaal als verticaal de scoringslijnen die richting het pons gedeelte lopen. Score daarna de diagonale lijn op de L tot aan de horizontale scoringslijn (deze vind je links boven aan het Punch Board). Doe dit aan alle 4 de kanten.
 3. Draai het papier om en leg het papier weer tegen de startlijn aan op de S en pons. Doe dit ook aan alle 4 de kanten. Pons nu de hoeken van het papier door het links bovenaan aan de andere kant van het ponsgedeelte te leggen. Nu kun je de vouwlijnen scoren en het doosje in elkaar vouwen.
 4. Knip nu een reep Cardstock Basic Black van 2 cm breed en 28 cm lang en emboss het met Embossing Folder Woodgrain. Vouw hem daarna over het doosje heen en plak hem aan de bovenkant vast met Sticky Strip.
 5. Pons nu met de 4,4 cm Scallop Circle Pons een rondje uit Silver Foil Sheet en emboss deze ook met de Woodgrain Embossing Folder. Stempel met de ‘Four Feathers’ stempelset een paar veren en pons deze uit met de Feather Framelits Dies en de Big Shot. Pons de grote veer uit Cardstock Basic Black.

Bekijk hier nog meer leuke zelfmakers!

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

 • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien