Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Zelfmaker - Zwart-witte verendoos

Zwart-witte verendoos

Materialen:

 • Cardstock: Whisper White, Basic Black, Vellum
 • Stempelset: Four Feathers, Sentimenten.
 • Stempelkussen: Stazon Black, Memento Tuxedo Black.
 • Accessoires: Metallic Baker’s Twine (Silver), Silver 3,2 mm Ribbon, Designer
 • Buttons Neutrals Collection.
 • Gereedschap: Gift Box Punch Board, Feather Framelits, 4,4 cm Scallop Circle Punch, Embossing Folder ‘Woodgrain’, Sticky Strip, Liquid Glue, Glue Dots.

Stap-voor-stap instructie:

Advertentie

 1. Snij een stuk Cardstock Whisper White op 20,3 cm x 20,3 cm. Bevestig random een paar stempels uit de ‘Four Feather’ stempelset op een Clearblock en bestempel met Memento Ink het Cardstock. Let op dat je ook van het papier af stempelt. Zo krijg je een natuurlijke uitstraling.
 2. Leg het papier nu op de Gift Box Punch Board en zorg dat het papier aan de Startlijn aansluit bij de S (linksonder van het Punch Board). Pons en score zowel horizontaal als verticaal de scoringslijnen die richting het pons gedeelte lopen. Score daarna de diagonale lijn op de L tot aan de horizontale scoringslijn (deze vind je links boven aan het Punch Board). Doe dit aan alle 4 de kanten.
 3. Draai het papier om en leg het papier weer tegen de startlijn aan op de S en pons. Doe dit ook aan alle 4 de kanten. Pons nu de hoeken van het papier door het links bovenaan aan de andere kant van het ponsgedeelte te leggen. Nu kun je de vouwlijnen scoren en het doosje in elkaar vouwen.
 4. Knip nu een reep Cardstock Basic Black van 2 cm breed en 28 cm lang en emboss het met Embossing Folder Woodgrain. Vouw hem daarna over het doosje heen en plak hem aan de bovenkant vast met Sticky Strip.
 5. Pons nu met de 4,4 cm Scallop Circle Pons een rondje uit Silver Foil Sheet en emboss deze ook met de Woodgrain Embossing Folder. Stempel met de ‘Four Feathers’ stempelset een paar veren en pons deze uit met de Feather Framelits Dies en de Big Shot. Pons de grote veer uit Cardstock Basic Black.

Bekijk hier nog meer leuke zelfmakers!

Leona Philippo spreekt voor één keer over haar geaardheid: “Als bij donderslag wist ik: het komt door háár” 

Leona

LHBTI... Dit zijn geen letters, maar dit gaat over mensen. En over houden van wie we willen. Daarom vertelt de biseksuele Leona Philippo haar verhaal. “Hoe meer openheid ik geef, hoe dichter bij we bij acceptatie komen.”

Leona Philippo (41) is singer-songwriter, actrice en motivational speaker. Met haar ex-vrouw kreeg ze Manuel (9). Zoon Tymon (2) kreeg ze alleen. Voor één keer spreekt ze publiekelijk over haar geaardheid.

“Ik ben helemaal niet bezig met mijn geaardheid, nooit geweest ook. Als er in interviews naar wordt gevraagd, ga ik er zelfs liever n

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien