null Beeld

PREMIUM

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dit is onze selectie van de nieuwste boeken.

Maartje Fleur
null Beeld

Roadtrip

Addie en haar zus Deb rijden van Zuid-Engeland naar een bruiloft in Schotland. Snacks, playlist, route – alles ligt klaar. Een kleine botsing later zitten er drie extra passagiers in de Mini: Dylan (Addies ex-vriend), zijn beste vriend Max en de onbekende Rodney. Wat begeeft het eerder, de auto of de gespannen vrede tussen de passagiers?
De roadtrip, Beth O’Leary € 20,- (De Fontein)

null Beeld

Naar het platteland

Voor de ruimte, de vrijheid en de natuur is Dora met haar hondje naar het platteland verhuisd. Daar blijkt haar huisje niet zo idyllisch als het op het eerste gezicht leek. Bovendien zetten de bewoners van het dorp haar vastgeroeste ideeën op zijn kop. Om te beginnen haar buurman, met zijn rechtse gedachtegoed.
Braakgrond, Juli Zeh € 20,- (Ambo|Anthos)

null Beeld

Broeierige zomer

Tijdens een warme zomer ontspoort een groepje jongeren dat net eindexamen heeft gedaan. Intussen bloeit er onverwacht iets op tussen Ben en zijn beste vriend Tom; een verlegen maar hoopvol gebeuren. Debuut van toneelschrijver Koen Caris, die Peter Buwalda’s Bonita Avenue voor toneel bewerkte.
Stenen eten, Koen Caris € 21,99 (Atlas Contact)

null Beeld

Wie is die patiënt?

Op de IC-afdeling waar Maud werkt, ligt een man in coma. Niemand weet wie hij is. Na een reeks onverklaarbare gebeurtenissen begint Maud te vermoeden dat iemand haar patiënt dood wil. Maar wie? En waarom? Spannend verhaal van thrillerqueen Linda Jansma.
Slaap maar zacht, Linda Jansma € 21,99 (De Crime Compagnie)

  • Illustraties: Maria-Lies

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden