null Beeld

PREMIUM

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dit is onze selectie van de nieuwste boeken.

Maartje Fleur
null Beeld

Vriendschapsbandje

Aan dit verhaal zitten drie ­kanten: die van hem, die van haar en de waarheid.
De ­presentatrice van een ­BBC-lunchprogramma en een ­rechercheur raken verwikkeld in een reeks beestachtige moorden. De vrouwelijke slachtoffers hebben allemaal op dezelfde middelbare school gezeten, wonen in Blackwood en bij hun lichamen wordt een vriendschapsbandje aangetroffen.
Hij & Zij, Alice Feeney € 20,99 (Bruna)

null Beeld

Leeg nest

Theo, de jongste zoon van ­Anne-Marie, gaat uit huis om in een andere stad te studeren, net als haar andere twee ­kinderen. Ze helpt hem met de ­verhuizing, maar merkt dat ze het afscheid eigenlijk niet ­aankan. Een leven zonder Theo kan ze zich niet voorstellen. Portret van een vrouw op een kantelpunt in haar leven. Het laatste kind, Philippe Besson € 20,99 (De Bezige Bij)

null Beeld

Eerste toerist

Volkskrantjournalist Wil ­Thijssen is in 2010 de eerste toerist in een mystiek ­vissersdorp op palen in het Grote Meer van Cambodja. Tien jaar later keert ze terug naar het betoverende dorp. Ze ziet hoe het dorp bevangen is geraakt door toerisme, terwijl ­Cambodja is veranderd in een nietsontziende dictatuur.
Wandola, Wil Thijssen € 21,99 ­(Prometheus)

null Beeld

Familiegeheimen

Sylvie, de mooie, succesvolle oudste dochter van de ­Chinees-Amerikaanse familie Lee, vliegt naar Nederland voor een laatste bezoek aan haar stervende grootmoeder. Daar verdwijnt ze spoorloos. Haar zus Amy gaat op zoek en ontdekt pijnlijke familie­geheimen.
De perfecte zus van Jean Kwok is Libelle Bookazine en ligt nu in de winkel voor € 3,99

  • Illustraties: Maria-Lies

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden