null Beeld

PREMIUM

Zoveel mensen, zoveel smaken. Dit is onze selectie van de nieuwste boeken.

maartje fleur
null Beeld

Zussenstrijd

De zusjes Windsor zijn onafscheidelijk, tot de onverwachte troonsafstand van hun oom Edward VIII. Vanaf dat moment heeft Elizabeth alles over haar zus te zeggen en begint Margarets worsteling om haar plek te vinden binnen het koninklijke systeem. Dat geeft onderlinge spanningen. Andrew Morton schreef eerder de spraak­makende biografie over prinses Diana. Elizabeth & Margaret, Andrew Morton € 24,99 (Ambo | Anthos)

null Beeld

Gestolen Vermeer

Een brief uit Israël verandert het leven van de Berlijnse Hannah. Ze blijkt als erfgename recht te hebben op een gestolen schilderij van Vermeer. Haar oma Evelyn wil er niets van weten, maar Hannah gaat op onderzoek uit. Het spoor leidt naar de jaren twintig, toen Evelyns moeder haar achterliet om het leven te leiden waarvan ze droomde. Jonge vrouw in blauw bij avondlicht, Alena Schröder € 23,99 (Signatuur)

null Beeld

Bonusdochters

Weduwe Sophie woont met haar twee zoons in Londen. Op een dag bellen twee meisjes bij haar aan die vertellen dat haar onlangs overleden man Hugh een geheim tweede leven had met een vrouw en twee dochters. Dan breekt de Tweede Wereldoorlog uit en moeten de drie vrouwen met elkaar leren leven. Dubbelleven, Judith Lennox € 21,99 (Boekerij)

null Beeld

Geliefde prof

Edward Fosca is een moordenaar, dat weet psycholoog Mariana Andros zeker. Maar Fosca is ongenaakbaar. Hij is professor Grieks drama aan de universiteit van Cambridge en geliefd bij zijn collega’s en studenten. Hij heeft zelfs een groep mysterieuze vrouwelijke aanhangers, die zichzelf De nimfen noemen. En van die groep wordt de een na de ander vermoord. De nimfen, Alex Michaelides € 29,90 (Cargo)

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden