Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Meghan Markle

De 36-jarige actrice Meghan Markle raakte in 2011 bekend bij het grote publiek met haar rol als Rachel Zane in de populaire advocatenserie Suits. Hoewel we haar inmiddels kennen als Meghan, is dat helemaal niet haar echte naam. Haar officiële voornaam lijkt niet eens op Meghan.

Meghan Markle werd op 4 augustus 1981 geboren in de Californische metropool Los Angeles. Harry en Meghan leerden elkaar kennen via een wederzijdse kennis, Violet von Westenholz. Ze wisten destijds vrijwel niets van elkaar. Tijdens een korte vakantie in Botswana leerden ze elkaar beter kennen. Later vroeg Harry Meghan hier ook ten huwelijk.

De bruiloft van Meghan Markle en Harry

Eind 2017 maakten Harry en Meghan eindelijk bekend waar én wanneer ze gaan trouwen. De bruiloft van het stel zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei. Honderden gasten, onder wie de Obama’s, hebben de uitnodiging inmiddels op de mat gekregen. Wist je dat er een ‘foutje’ op de uitnodiging staat?

Het koninklijke huwelijk van Meghan Markle en prins Harry komt steeds dichterbij, en het koppel kijkt daarnaast al vol verwachting uit naar de volgende stap in hun relatie. Meghan heeft het namelijk al over een gezinsuitbreiding. Maar haast hebben ze niet. “Er is geen enkele druk”, aldus intimi. “Zij hebben eerst nog grote plannen die zij als stel willen verwezenlijken, voordat zij aan kinderen willen beginnen. In de toekomst zouden ze graag een gezin willen, maar dat hoeft nu nog niet meteen.”

Het is de media niet ontgaan dat ze het over kinderen hebben. Sterker nog: de Amerikaanse kunstenaar Joe Mullins heeft op basis van foto’s van het stel tekeningen gemaakt van hun toekomstige kinderen.

Niet alleen hun relatie vaart wel, ook het eetpatroon van de prins verbetert dankzij zijn verloofde. Hij neemt steeds meer de gezonde levensstijl aan van Meghan. Zo begint Harry de dag tegenwoordig met een gezond fruitsapje.

De modetrucs van Meghan Markle

Keer op keer ziet Meghan er weer prachtig uit. Of ze nu gaat sporten of paradeert over de rode loper, Meghan ziet er altijd tot in de puntjes verzorgd uit. Ook is ze niet bang om risico te nemen. Ze laat daarnaast zien dat kleding niet duur hoeft te zijn. Zo draagt ze geregeld kleding van Marks & Spencer. Daar kunnen we een hoop van leren.

Wist je dit al over Meghan Markle?

Meghan heeft volgens meerdere bronnen laten weten dat ze stopt met acteren. Ze wil haar rol als prinses niet combineren met haar acteerwerk. Net als schoonzus Kate Middleton. En ze hebben nog iets gemeen: ze eren allebei geregeld hun overleden schoonmoeder prinses Diana, bijvoorbeeld met hun kleding of accessoires. Meghan Markle ziet er telkens weer uit om door een ringetje te halen. Ook haar zachte, egale huid straalt iedere keer. Goed nieuws: ze heeft inmiddels het geheim daarachter onthuld.

En dan nog dit

Dít zijn de modetrucs die we kunnen leren van Meghan Markle
https://www.libelle.nl/mensen/fashion-tips-meghan-markle/

Dít is het geheim achter de mooie huid van Meghan Markle
https://www.libelle.nl/lekker-in-je-vel/geheim-mooie-huid-meghan-markle/

Waarom iedereen het heeft over dit kapsel van Meghan Markle
https://www.libelle.nl/mensen/kapsel-van-meghan-markle/

‘Meghan Markle maakt drastische keuze in haar carrière’
https://www.libelle.nl/mensen/meghan-markle-carriere/

Verrassend: dít is de échte naam van Meghan Markle
https://www.libelle.nl/mensen/echte-naam-meghan-markle/

Meghan Markle brengt op subtiele wijze een eerbetoon aan prinses Diana
https://www.libelle.nl/mode-beauty/meghan-markle-prinses-diana-baret/

Video

Prins Harry heeft eindelijk déze bijzondere persoon in Meghans leven ontmoet:

Beeld: iStock