Mart Visser tas met korting, klik hier

Memoires van een Maîtresse – Deel 10: “Wat zegt dit over mijn relatie met Thijs?”

Pas twee dagen later leest de Kapitein Sabine’s appje en Thijs heeft nog steeds niks verteld over zijn bezoek aan de dokter.

Als Thijs ’s avonds zijn overhemd uitdoet, zie ik nog een gaasje op zijn arm. Zo eentje die je krijgt na het bloedprikken. “Hoe was het eigenlijk bij de dokter?” “Oh prima,” zegt hij, terwijl hij naar de badkamer loopt. “Waar ging het over?” vraag ik zo luchtig mogelijk. “Gewoon, routineonderzoek omdat ik dit jaar 45 word.” Als hij de slaapkamer weer binnenkomt zie ik dat de pleister weg is.

Waarom doet Thijs toch zo geheimzinnig? Of denk ik dat maar en is dit een typisch gevalletje van de pot verwijt de ketel? Hoe dan ook, het zet me aan het denken. We leven steeds meer langs elkaar heen. Hoe kan het toch dat Thijs niks doorheeft van alle avonturen met de Kapitein? Wat zegt het eigenlijk over onze relatie dat het hem niet opvalt dat ik me anders kleed? Steeds vaker jurkjes, voor het eerst sinds jaren matching lingerie en zelfs mijn teennagels zijn tegenwoordig gelakt.

En waarom belt de Kapitein nou niet? Hij zei het toch echt, de laatste keer. Met een grote glimlach, dat wel. Ik dacht dat het zijn guitige boevenkop was, maar misschien was dat vooral wat ik wilde zien. Jeetje mina, ik lijk wel gek. De lol gaat er wel een beetje af zo. Ik ga ermee stoppen. En morgen ga ik het hem zeggen.

Nothing yet staat er in Kik. Omdat ik alle appjes altijd weggooi (je weet maar nooit!), staar ik nu al drie dagen naar een leeg chatscherm. Ik heb zelfs mijn telefoon al een keer geherstart. Maar niks hoor. Nada. Noppes. Starend naar zijn nummer druk ik ineens op bellen. Niet bewust, maar ik hang ook niet op. “Lieverd!” hoor ik aan de andere kant van de lijn. “Hoe is het met je? Wat leuk dat je belt joh. Ik krijg geen goede verbinding met Kik hier. Had je nou een berichtje gestuurd van de week? Ik kon het niet openen. Maar vertel eens meis, hoe is het?”

“Ben je over twee weken weer terug in Nederland?” vraag ik, zo afstandelijk mogelijk. “Ja meisje, fijn hè. Ik mis je joh.” Mijn hart klopt sneller, mijn ogen fonkelen en mijn mondhoeken tikken bijna mijn oorlellen aan. “Begin mei ga ik een lang weekend op tekencursus in Barcelona. Hopelijk zie ik je daarvoor nog een keer.” Van mijn goede voornemen blijkt weinig meer over.

“Maak je dan een mooi zelfportret voor me, meis?” “Wil je dat dan?” “Jaaaa, ik wil een echte Sabine. Een naakt!” Het is alsof mijn hart mijn hoofd weer heeft verdrongen op weg naar mijn stembanden, want ineens hoor ik mezelf vragen: “Ga je met me mee?” De stilte aan de andere kant van de lijn is oorverdovend…

Wil je het weten hoe het verder gaat? Lees vanaf vrijdag 5 mei 2017 deel 11 van Memoires van een Maîtresse op Libelle.nl.

Eerdere delen teruglezen? Ga naar de overzichtspagina Memoires van een Maîtresse.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:
Neem de verantwoordelijkheid over het seksleven dat jij graag wilt: Guusje geeft 3 tips!

LEES OOK:

Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Nooit meer misgrijpen in de vriezer

Je vriezer kan een doolhof worden met al die deksels en zakjes. Voor je het weet haal je er bevroren aardbeien uit in plaats van kip. Of laat je die nasi van vorige week veel te lang liggen.

Libelle samen met edding

Vorstbestendige viltstift
De oplossing is simpel: schrijf er een naam en een datum op! Plakkertjes wordt een gepruts in de vaatwasser, maar met een handige marker maak je makkelijk onderscheid. Deze diepvriesmarker van edding is er speciaal voor de ijskoude hapjes. De inkt is vorstbestending tot wel -25 graden. Daarnaast is de inkt uitgumbaar, ideaal voor als je je bakje vaker wilt gebruiken.

Nooit meer misgrijpen
Weet jij ook niet altijd wat er precies in het diepvrieszakje zit? Dankzij deze tip heb je nog minder kans op misgrijpen! Maak met de marker een leuke tekening op het zakje. Tomaten voor de bolognese saus, een champignon voor de heerlijke champignonroomsaus bij de biefstuk en vergeet niet de kip voor die lekkere sappige kippenpootjes. Wij zochten alvast de leukste sjablonen uit:

Een mooie verrassing
Ook leuk: verras je moeder (of je zus, je buurvrouw of je beste vriendin) eens met een zelfgemaakte pasta. Met een mooie persoonlijke boodschap op het bewaardoosje maak je de verrassing compleet!

logo edding De diepvriesmarkers van edding is beschikbaar in zwart.Meer informatie over deze marker, inclusief handige bewaartips kun je vinden op www.edding.com/diepvries. De diepvriesmarker is o.a. verkrijgbaar bij 123inkt.nl, Bol.com, Blokker, Hobbygigant en de betere boek- en kantoorhandel.

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Zo voorkom je schurende dijen met deze hitte

Schurende dijen hebben weinig te maken met je kledingmaat, maar zijn wel heel vervelend. Nu het rokjesseizoen geopend is, is het hoog tijd voor tips om daar wat aan te doen. 

Ben je trouwens benieuwd wat voor jouw figuur de ideale roklengte is? Mart Visser geeft hoogstpersoonlijk antwoord in de video. 

De hoge temperatuur zorgt ervoor dat je gaat zweten. Dat in combinatie met de wrijving van dijen veroorzaakt dat schurende, branderige gevoel. Dat kan je zomerse humeur goed verpesten. Gelukkig is er wel wat aan te doen.

Babypoeder
Dermatologen hebben 2 tips. Het ene kamp zegt: zorg ervoor dat de boel droog blijft. Zweet voorkom je door babypoeder op je dijen te strooien. Het poeder absorbeert het zweet, waardoor je een stuk minder snel last krijgt van die schurende plekken. Controleer wel even of je huid goed op babypoeder reageert.

Vaseline
Het andere kamp zegt juist: hou de boel vet. Smeer de huid in met vaseline of een zalf die ook wordt gebruikt tegen luieruitslag bij baby’s. Er bestaan ook anti-wrijvingscrèmes die sporters gebruiken op gevoelige plekken.

Het is even ontdekken welke methode het best werkt voor jou, maar dan hoef je in ieder geval niet meer ingewikkeld te doen met broekjes onder je rok of jurk.

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

Heb je al een kostenlijstje? En nog meer tips als je zo'n schattige pup in huis wil nemen

Ze zijn onweerstaanbaar, die kleine puppies. Maar ze worden ook een keer groot, en dieren zijn niet altijd even voorspelbaar. Hoe zorg je ervoor dat je geen spijt krijgt van de aanschaf van je hond? Drie tips.

Libelle samen met OHRA

Denk goed na
Voordat je een hond aanschaft zijn er veel dingen waar je goed over moet nadenken. Heb je voldoende plek in huis? Heb je genoeg tijd voor de verzorging? En heb je nagedacht over de kosten? De voeding, de dierenarts, de inentingen. Het is slim om van te voren voor jezelf een lijstje te maken, zodat je goed weet met welke uitgaven je te maken gaat krijgen. Voor de kosten bij de dierenarts kun je een huisdierenverzekering afsluiten. Dan kom je niet voor verrassingen te staan.

Jong geleerd
Net als met mensen valt er bij huisdieren veel aan te leren in hun jonge jaren. Zorg daarom al dat je met een puppy vroeg begint met opvoeden. Neem hem mee op cursus, leer hem goed wie de baas is. En leer hem ook wat de regels in huis zijn: daar mag je wel komen, daar niet. Ook is het slim de hond te ‘socialiseren’. Zorg dat hij verschillende plekken, verschillende mensen, andere honden en wisselende geluiden leert kennen. Zo heb je later het minste kans op onverwachtse reacties wanneer hij ergens van schrikt.

Ongeluk in een klein hoekje
Een hond is en blijft een dier, en dieren blijven onvoorspelbaar. Al is je hond nog zo braaf, tijdens het buitenspelen kan hij in gevecht komen met een andere hond. Ook een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe goed je hond opgevoed is, hij kan zomaar oversteken en worden aangereden. Juist vanwege het onvoorspelbare karakter van je huisdier is het goed om een huisdierenverzekering af te sluiten. Zo kom je niet voor onverwacht hoge medische kosten te staan.

 

 

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien

8 maanden oud meisje overlijdt in stikhete auto nadat vader haar vergeet

Een verschrikkelijk verhaal uit het Ierse Tipperary: een 8 maanden oude baby overleed daar gisteren in een stikhete auto nadat haar vader haar vergat.

Het meisje werd ’s middags aangetroffen in de hete auto nadat ze daar al zo’n 5 uur zou hebben gelegen. De vader van het kindje zou haar naar de opvang brengen, maar vergat dat doordat hij afgeleid werd door een telefoontje. Hij parkeerde zijn auto bij zijn werk en liet het meisje in de auto achter.

Ziekenhuis
Het was een warme dag in Ierland en de temperatuur liep dan ook al snel op in de auto. ’s Middags realiseerde de vader pas dat hij zijn dochtertje was vergeten, maar toen was het al te laat. Het meisje werd naar het ziekenhuis gebracht, maar kon daar niet meer gered worden.

Ongeval
Het meisje, Chloe, was het enige kind van het stel. De politie gaat uit van een ongeval en doet geen verder onderzoek.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

 

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! 

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Lees meer

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien