Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze 2 populaire dameskledingwinkels sluiten hun deuren

Verdrietig nieuws voor de medewerkers en klanten van 2 bekende dameskledingzaken. Beide winkels moeten dit voorjaar helaas hun deuren sluiten.

Het gaat om alle kledingwinkels van de keten Promiss en het merendeel van de Steps-winkels. Kocht je bij 1 van deze winkels graag kleding? Dat kun je dan wel gewoon online blijven doen.

Advertentie

Promiss heeft 14 winkels in Nederland, Steps 48. Daarvan blijven er gelukkig nog 10 open, maar 38 sluiten dit voorjaar hun deuren. Welke Steps-winkels verdwijnen en welke openblijven, wordt later bekendgemaakt.

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: NOS. Beeld: iStock

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien