Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Als we deze 3 hints moeten geloven is Jeroen Kijk in de Vegte tóch de mol

Vorige week leken de hints er nog op te wijzen dat Jeroen Kijk in de Vegte de volgende afvaller van Wie is de mol? zou zijn. Maar nu duiken er ineens allerlei vreemde hints op die lijken te suggereren dat Jeroen tóch de mol is. 

Advertentie

 1. Wie is dat achter Rik?

Onlangs plaatste de officiële Instagrampagina van Wie is de mol? onderstaande foto van presentator Rik van de Westelaken. Iets later toen een paar molloten de foto nog eens goed zijn gaan bestuderen, vonden zij iets verdachts. Op de achtergrond lijkt namelijk iemand te staan in een oranjekleurige broek. Niet echt een broek die iedereen zomaar in zijn kast heeft liggen. Behalve Jeroen! Op de eerste executie had hij namelijk zo’n oranjekleurige broek aan. We weten dus zeker dat hij zo’n exemplaar in zijn koffer heeft zitten. Zou hij daar op de achtergrond van Riks foto staan?

Vorig jaar kwam er ook eenzelfde beeld van Rik naar buiten met een schim op de achtergrond. Achteraf bleek die schim niemand minder dan Rob Dekay te zijn. Een beetje verdacht is dit dus wel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Staat de mol nou achter Rik? En is dat dus Jeroen? (Credits: @siemvaneek)

Een bericht gedeeld door Wieisdemolhintsnl (@wieisdemolhintsnl) op

2. Zin afmaken

Tijdens de aflevering van afgelopen zaterdag gebeurde iets vreemds. Nadat Patrick belde met Peggy, vertelde hij aan Jeroen waar het gesprek over ging. Gek genoeg wist Jeroen al wat er in het telefoongesprek door Peggy werd gezegd en hij maakte de zin van Patrick dan ook af. Op zich is dat niet vreemd als de telefoon op luidspreker had gestaan. Maar op de beelden is overduidelijk te zien dat Patrick de telefoon aan zijn oor houdt terwijl hij met Peggy belt. Wist Jeroen misschien al wat de aanwijzing was die Peggy doorbelde?

 

3. Handschrift van de mol

De mol heeft door de afleveringen heen af en toe een handgeschreven boodschap achtergelaten. Nu is een kaartje opgedoken waar het handschrift van Jeroen duidelijk op te zien is. In onderstaande Instagrampost zie je hoe de brief van Jeroen is samengesteld met letters uit berichten van de mol. En wat blijkt? Het handschrift van Jeroen lijkt wel heel sterk op dat van de mol. Toeval, of niet?

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: Instagram. Beeld: Avrotros. 

Lees meer

Art Rooijakkers: “Ik was totaal niet op het vaderschap voorbereid”

Art Rooijakkers Libelle

Presentator Art Rooijakkers (44) heeft niet stilgezeten tijdens de lockdown: hij schreef De eeuw van mijn dochters. In dit boek beschrijft hij hoe de wereld eruit zal zien als zijn nu driejarige dochters Puk en Keesje volwassen zijn.

Als Art Rooijakkers om 9.00 uur ’s ochtends arriveert, heeft hij al een uur getraind in de sportschool. Dat doet hij een paar keer per week. De presentator wil fit blijven, niet in de laatste plaats

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien