Heerlijk ontspannen: Wellness tickets nu voor 15,95

Zoek binnen:

Déze 3 sterrenbeelden zijn het vriendelijkst

De sterren vertellen onwijs veel over je persoonlijkheid. Op basis van iemands sterrenbeeld kun je namelijk een hoop zeggen over hoe vriendelijk iemand is. Dít zijn namelijk de drie vriendelijkste sterrenbeelden. 

Vissen (19 februari t/m 20 maart)
Vissen zijn onbaatzuchtig en zullen altijd hun eigen problemen opzij zetten om een ander te helpen. Ze zijn gevoelig en enorm sympathiek. Als je met een Vissen in gesprek bent, zul je merken dat ze precies de juiste woorden heeft om jou het beste advies te geven. Iedereen is dol op haar, want op Vissen kun je rekenen.

Advertentie

Tweelingen (21 mei t/m 20 juni)
Een Tweelingen past zich heel makkelijk aan, waardoor een nieuw persoon zich in no-time bij een Tweelingen op haar gemak voelt. Ze is openhartig, slim en enthousiast en zonder dat je het doorhebt neem je haar energie en enthousiasme over. Met haar kan je het ene moment de slappe lach hebben, terwijl je het andere moment hele serieuze dingen met haar bespreekt. Een Tweelingen geeft je het gevoel dat jij de belangrijkste persoon ter wereld bent, omdat ze je op dat moment haar onverdeelde aandacht geeft.

Maagd (23 augustus t/m 22 september)
Vriendelijk zijn is voor de Maagd haar tweede natuur. Als ze ergens niet tegen kan dan is het brutaliteit. Ze is verlegen en bescheiden, maar ook hartstikke intelligent. De Maagd zit vol liefde en dat probeert ze dan ook zoveel mogelijk over te brengen op anderen. Waren we maar allemaal Maagden, dan zou de wereld veel liefdevoller en vriendelijker met elkaar omgaan.

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief! 

Bron: Your Tango. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien