Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

'5 uur show'-presentatrice Carolina besmet met het coronavirus

Carolina Lo Galbo, presentatrice van de 5 uur show is besmet met het coronavirus. Dat laat een woordvoerder van de zender SBS weten. 

Carolina zal daarom voorlopig niet te zien zijn in de talkshow.

Advertentie

Coronatest

De presentatrice deed een coronatest om het zekere voor het onzekere te nemen. Ze voelde zich namelijk al een tijdje niet lekker en had keelpijn. Een woordvoerder van SBS laat weten: “Carolina Lo Galbo kampte afgelopen donderdag met lichte klachten en is voor de zekerheid meteen naar huis gegaan. Ze heeft zich vervolgens laten testen en de uitslag wees uit dat ze covid-19 heeft. Carolina is daarom sinds donderdagavond in thuisquarantaine. Bij de 5 uur show worden de RIVM-richtlijnen en die van het actuele Protocol Audiovisuele sector strikt opgevolgd.”

Terug op de buis

Fans van de presentatrice hoeven zich geen zorgen te maken, het gaat goed met Carolina. Er wordt dan ook verwacht dat ze binnenkort weer terugkeert op de buis: “De verwachting is dat na de periode van quarantaine, ergens in de loop van volgende week, Carolina haar presentatiewerkzaamheden weer kan hervatten.” In de tussentijd presenteert Brecht van Hulten alle uitzendingen van de 5 uur show.

Hans van der Togt maakt zich grote zorgen om het coronavirus om déze reden

Hoera, Libelle is genomineerd voor website van het jaar 2020. Help jij ons naar de overwinning? Stemmen kan hier.

Bron: RTL Boulevard. Beeld: Brunopress

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien