Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Oeps! Aanzoek van Duitse man is onbedoeld wereldwijd te zien

De Duitser Steffen Schwarz had een bijzonder aanzoek gepland voor zijn vriendin. De 32-jarige man gebruikte een zaaimachine om in een maisveld de tekst ‘willst du mich heiraten?’ te zaaien. Vervolgens moest hij wachten tot de planten gegroeid waren, voordat de tekst zichtbaar werd.

Toen de tekst eenmaal zichtbaar was, kreeg niet alleen zijn vriendin, maar de hele wereld het te zien. Het beeld kwam namelijk op een luchtfoto van Google Maps terecht.

Advertentie

Mooie herinnering

Zijn vriendin kreeg het aanzoek te zien doordat Steffen haar een drone boven het veld liet vliegen. Ze antwoordde volmondig ‘ja’ op de vraag en de 2 stappen dit jaar in het huwelijksbootje. Dat het aanzoek nu wereldwijd gezien is, vindt het stel niet erg. Zo hebben ze voor altijd een mooie herinnering aan het moment.

Nog zo’n bijzonder aanzoek, zie je hier: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda. Beeld: iStock, Google Maps

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien