Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Oeps! Aanzoek van Duitse man is onbedoeld wereldwijd te zien

De Duitser Steffen Schwarz had een bijzonder aanzoek gepland voor zijn vriendin. De 32-jarige man gebruikte een zaaimachine om in een maisveld de tekst ‘willst du mich heiraten?’ te zaaien. Vervolgens moest hij wachten tot de planten gegroeid waren, voordat de tekst zichtbaar werd.

Toen de tekst eenmaal zichtbaar was, kreeg niet alleen zijn vriendin, maar de hele wereld het te zien. Het beeld kwam namelijk op een luchtfoto van Google Maps terecht.

Advertentie

Mooie herinnering

Zijn vriendin kreeg het aanzoek te zien doordat Steffen haar een drone boven het veld liet vliegen. Ze antwoordde volmondig ‘ja’ op de vraag en de 2 stappen dit jaar in het huwelijksbootje. Dat het aanzoek nu wereldwijd gezien is, vindt het stel niet erg. Zo hebben ze voor altijd een mooie herinnering aan het moment.

Nog zo’n bijzonder aanzoek, zie je hier: 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Linda. Beeld: iStock, Google Maps

Zo ziet deze week (18 t/m 24 februari) eruit volgens je numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien