Dagelijks puzzelen voor slechts € 2,99 per maand >

Zoek binnen:

Uitbehandelde Abigail (6) wordt beëdigd als 'politieagent voor het leven'

De politie in Texas heeft een grote wens van een klein meisje uit laten komen. De zesjarige, zieke Abigail had de droom om politieagent te worden. En dat werd ze!

Hopen op een wonder
Abigail heeft een Wilms-tumor: een zeldzame vorm van nierkanker die met name bij jonge kinderen voorkomt. De chemo en bestralingen hebben niet geholpen en het gezin hoopt nu op een wonder. “De artsen vertelden ons dat het tijd is om van het leven te genieten”, zegt Abigails moeder Ilene Arias tegen CNN. “Het is heel erg zwaar, we hebben een paar weken gehuild.”

Advertentie

Droom die uitkomt
Daarom doet het gezin nu vooral heel veel dingen die Abigail nog graag wil doen. Haar grootste wens: politieagent worden. De lokale politiechef kwam meteen in actie om die droom te vervullen. Er werd een speciaal pak voor haar ontworpen en een beëdiging georganiseerd.

Magisch moment
In het bijzijn van haar hele familie en veel politieagenten werd Abigail uitgeroepen tot ‘politieagent voor het leven’. “Een magisch moment voor iedereen die aanwezig was”, vertelt officier Garivey. Op de beelden is te zien hoe de kleine Abigail apetrots en uiterst serieus de eed aflegt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: CNN. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien