Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Stiekeme actie van Shary-An wordt niet gewaardeerd door kijkers Expeditie Robinson

Expeditie Robinson 2019: bijna is het 20e seizoen afgelopen. Volgende week zien we de halve finale.

Toch zijn kijkers dit jaar redelijk verdeeld.

Advertentie

Er klinkt veel negatief geluid op Twitter. Kijkers zijn het niet bepaald eens met de actie van Shary-An. Zij en Eva willen namelijk weten hoeveel extra stemmen Awkwasi heeft. En dat vragen ze niet aan hem, ze gaan achter zijn rug om in zijn rugzak zoeken. ‘Dit mag allemaal? Waar zijn de regels?’, klinkt het massaal op Twitter na de stiekeme actie.

Toch zit Shary-An dankzij het winnen van de proef in de halve finale van dit jaar. Hugo en Eva zitten nog op finalisteneiland. Ook daar wordt een proef gespeeld, maar om die te winnen kijkt iedereen af bij Hugo.

Waar fans van het programma dan wel om kunnen lachen? Mariana speelt een beetje expres vals tijdens de proef. Zo lukt het haar niet om een knoop los te krijgen, waarop ze er maar in besluit te gaan bijten. En dat mag… Niet.

En wie de kijker graag ziet winnen dit jaar? Dat is onbetwist Hugo:

Uiteindelijk is het Akwasi die het spel moet verlaten na 30 dagen op het eiland.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron & Beeld: Twitter

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien