Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit gebeurde er vandaag, dinsdag 24 februari op Libelle Daily

Dit gebeurde er vandaag, dinsdag 24 februari op Libelle Daily!

We eten steeds minder zout
In Nederlandse voedingsmiddelen zit aanzienlijk minder zout dan in 2011. Zo is het zoutgehalte van brood inmiddels 21% lager, blijkt uit onderzoek van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Lees hier het artikel.

Advertentie

minder_zout_Libelle

Leuk voor weinig: een globe
Een globe ziet er niet alleen mooi uit, maar met een lamp erin zorgt hij ook nog eens voor sfeervolle verlichting in huis. Bekijk hier de verschillende modellen!
Globe_wereldbol_libelle

Hond met uitzonderlijk muzikaal talent
Het moet een kwestie van tijd zijn totdat de grote doorbraak een feit is. Dat ritmegevoel. Die uitstraling. Het hele pakket om een grote ster te worden is aanwezig. Onthoud deze hond en bekijk hem hier.
muzikaal_talent_Libelle

Trending: waarom moeders niets gedaan krijgen
Een onmogelijke opgave voor veel moeders: het huishouden op orde krijgen met een baldadige peuter om je heen. Want het maakt niet uit hoe hard je werkt, ze vinden altijd wel een manier om de boel in de war te schoppen. Lees hier verder.
moeders_libelle

Doen op dinsdag: borduur een letterbak
Van een oude letterbak iets nieuws maken? Dat kan gemakkelijk door er met dik wolgaren een mooie vorm in te borduren. Bekijk hier hoe je het maakt.
letterbak_libelle

Esther: “Mijn kinderen hebben vakantie, ik niet!”
Elke week schrijft Esther Vuijsters voor Libelle Daily over haar drukke leven als zzpmmk’er (zelfstandige zonder personeel maar mét kinderen). Deze week: Esthers kinderen hebben vakantie, maar zij niet. Lees hier haar column.
esther

 

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien