Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit gebeurde er woensdag 25 februari op Libelle Daily

Dit gebeurde er vandaag, woensdag 25 februari op Libelle Daily!

Komkommer is het minst verslavende voedsel
Komkommer kun je gerust de hele dag door snacken, maar de kans dat je daar ook zin in hebt, is niet zo groot. Het is namelijk het minst verslavende voedsel wat er is. Ook wortels, bonen, appels en bruine rijst staan in de top vijf minst verslavende etenswaren. Lees hier het hele artikel.

Advertentie

25 februari

Leuk voor weinig: rotan hanglamp
Tegenwoordig is verlichting meer dan alleen een energiebron, het is een stylingobject. Een grote lamp is een eyecatcher in de woonkamer.
25 februari

Lijstje: de oude hits van het Songfestival
Het Songfestival wordt al sinds 1956 in Europa uitgezonden, sinds 1967 is het ook buiten Europa te zien. In het kader van Songfestival Sing Along, een muzikale avond met oude deelnemers, haalden we vandaag weer wat oude hits tevoorschijn. Bekijk de video’s hier!

Songfestival_Libelle

Trending: app Breindebaas voor verslaafden
Een app om mensen van hun verslaving af te helpen? Die komt er. Nederlandse onderzoekers werken druk aan dit mobiele hulpje dat Breindebaas gaat heten. Volgens onderzoekers Marloes Postel en Elske Salemink moet de app “laagdrempelige zorg voor verslaafden” bieden. Lees hier verder.

telefoon

Marleen over sex en relaties: wel of niet gelijk het bed in?
Libelle’s liefdesexpert Marleen Janssen schrijft elke week over relaties en sex op Libelle Daily. Deze week geeft ze advies aan een vriendin (43) die twijfelt of ze meteen met een leuke man het bed in moet duiken na een leuke date. Marleens advies? Je leest het hier. Wil je meer weten over hoe je meer geluk vindt in de liefde en je misschien wat ingedutte huwelijk nieuw leven inblaast? In Marleens nieuwe boek Dit zouden alle vrouwen (en mannen) moeten weten schrijft ze er uitgebreid over. En… Libelle Daily mag 15 exemplaren van Marleens nieuwe boek weggeven. Doe mee en maak kans op een van deze 15 boeken!

25 februari

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien