Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit gebeurde er donderdag 26 februari op Libelle Daily

Dit gebeurde er donderdag 26 februari op Libelle Daily.

Madonna valt – en 5 andere opmerkelijke valpartijen
Beroemde mensen struikelen of vallen ook wel eens, net als gewone mensen. Het is alleen jammer dat de camera altijd aan staat. Zoals gisteren bij Madonna, die viel terwijl ze optrad bij de Brit Awards. Gelukkig bleef ze ongedeerd en kunnen we er achteraf om lachen. Net als om deze andere video’s vol valpartijen.

Advertentie

Pinda-allergie? Voorkomen kán: door als klein kind pinda’s te eten
Geef baby’s geen voedsel dat pinda’s bevat! Dat was jarenlang het advies dat ouders kregen. Maar wat blijkt uit recent onderzoek? Baby’s die al vroeg pinda’s eten, hebben een kleinere kans op een pinda-allergie. De onderzoekers van het King’s College in Londen adviseren ouders hun baby, zodra die vast voedsel kan eten, aan de pindakaas te zetten. Als je je kind pinda’s ontzegt, kan dat juist de oorzaak zijn van een pinda-allergie.

pinda

Reese Witherspoon: “Vrouwen zijn méér dan alleen jurken”
Actrices op de rode loper krijgen altijd één en dezelfde vraag te horen: “Wie of wat draag je?” Actrice Reese Witherspoon (Legally blonde, Wild) is het zat. Ze wil net als mannelijke acteurs gevraagd worden naar haar werk, haar ultieme droomrol en de moeilijke kanten van het acteursvak. Daarom zette ze de actie #Askhermore op touw.

26 februari

Haal de lente in huis met bloemen en vazen
Maak je huis lenteklaar met verse bloemen in gekleurde wijnvazen. Dat ziet er niet alleen vrolijk uit, je creëert er ook nog eens een mooi 3D-effect mee in huis!

vaas_libelle

Even lachen: hond pikt slee in
Tja, dan had zijn baasje maar beter moeten opletten. Kijk hem gaan!

10 nieuwe medische behandelingen: van eiwitten tegen migraine en afvallen met een maagballon

vrouwenkwalen

Spataderen bestrijden met een roterend draadje, rimpels liften met een straaltje gas en virtuele pijnbestrijding: de medische ontwikkelingen staan niet stil. De 10 nieuwste behandelingen.

1. Buikspoeling bij eierstokkanker

Het is een van de sluipendste en agressiefste vormen van kanker: eierstokkanker. Er zijn nauwelijks voortekenen en als het ontdekt wordt, is het vaak te laat. Jaarlijks krijgen 1300 vrouwen in Nederland eierstokkanker. Drie op de vier van hen hebben al uitzaaiingen in de buik. Vijf jaar na de behandeling is nog ongeveer een derde van deze vrouwen

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien