Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

5 x winterse bruidsaccessoires voor het haar

Geef je coupe een winterse touch met deze bruidsaccessoires

Een winterse bruiloft betekent lange avonden, kaarsjes, haardvuur, gezelligheid en lekker eten. Winterbruidjes kunnen hun bruidskapsels ook aan het seizoen aanpassen: geef je coupe een winterse touch met deze bruidsaccessoires:


Via ThePerfectWedding.nl

Advertentie

Het online trouwportal ThePerfectWedding.nl is de meest uitgebreide trouwsite van Nederland. Dagelijks speurt de redactie naar de mooiste jurken, laatste trends, origineelste ideeën en de leukste leveranciers op het gebied van trouwen. Op Vrouwonline.nl delen ze elke twee weken een lijstje met tips.

Eerder verschenen op VrouwOnline

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien