Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Adele legt uit hoe ze zo veel is afgevallen (en haar antwoord is verrassend)

Adele maakte haar comeback niet alleen met een prachtig nummer (‘Hello’), maar ook met een fonkelnieuw figuur. De 27-jarige zangeres verloor vele kilo’s door, echt waar, minder thee te drinken. 

Voorheen dronk Adele op een dag zo 10 kopjes thee. Niks mis mee, maar omdat ze in al die kopjes ook 2 suikerklontjes mikte, zat ze zo aan 20 suikerklontjes per dag. Dat afgeslankte figuur heeft ze dus te danken aan het opgeven van haar theeverslaving, vertelt ze in The Sun. En dat niet alleen. “Nu ik het niet meer drink, heb ik meer energie dan ooit.”

Advertentie

LEES OOK: ADELE HEEFT HAAR HAREN KORT GEKNIPT

Sportschool
Adele belooft wel met de hand op het hart dat ze zichzelf nooit een traktatie zal ontzeggen om in een klein maatje te passen. “Ik heb geen plannen om een size zero of wat dan ook te worden. Ik ga niet met plezier naar de sportschool. Gewichtheffen vind ik wel leuk, maar dan kijk ik niet in de spiegel. Ik heb snel last van gesprongen adertjes, dus daar ben ik me in de sportschool heel bewust van. En als ik niet op tournee ben, vind je me bij de lokale Chinees.”

Bron: The Sun. Beeld: Brunopress

Áltijd groen in je keuken met deze zelfgemaakte kruidentrolley

kruidentrolley

Niets lekkerder dan koken met verse kruiden. Maar waar laten we al die potjes? Nou, in deze leuke trolley, die je heel makkelijk zelf maakt.

Dit heb je nodig voor de kruidentrolley

  • Zwarte houten keukentrolley € 49,- | 6 opbergblikken taupe 11x11x16 cm € 4,- p.st | Houten schaal Venezia € 7,- | Schuurblok middel € 1,
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien