Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Vrouwen delen uit protest massaal selfies in hun ondergoed

Mel Rymill, een Australische moeder, heeft er schoon genoeg: mensen die verwachten dat je na een zwangerschap er alles aan doet om zo snel mogelijk weer in vorm te raken. Daarom kwam ze met dit stoere initiatief. 

In Australië delen honderden moeders een foto van zichzelf in hun ondergoed. Daarmee willen ze duidelijk maken dat ze misschien geen strak afgetraind lijf hebben, maar wel gezond, sterk en trots zijn. Mel begon met het onderbroekenprotest na een vervelende ervaring in de sportschool.

Advertentie

Zwangerschapskilo’s
“Ik had vandaag mijn eerste sessie met een personal trainer en het eerste wat ze tegen me zei was: ‘je wilt zeker je zwangerschapskilo’s verliezen’. Het was geen vraag, maar een mededeling. En het maakte me woest. Ik heb haar vriendelijk gecorrigeerd door te zeggen dat het doel is om mijn middenrif sterker te maken en mijn conditie op peil te krijgen. Ik maak me geen zorgen om hoe mijn lichaam eruit ziet, alleen om hoe het functioneert”, schrijft de moeder op Facebook.

LEES OOK: DIT PLUS-SIZE MODEL NEEMT BRILJANT WRAAK OP DE MANNEN DIE HAAR UITLACHTEN

Oma-onderbroek
“Dus hier sta ik”, vervolgt ze haar vlammende betoog. “Ik ben misschien niet klaar om in een magazine te staan, mijn oma-onderbroek en voedings-bh zul je niet op de catwalk zien, mijn haar is vet, ik draag geen make-up, mijn lichaam is zacht en overdadig en ik ben er zelf niet eens zeker van dat ik er oké uit \zie. Maar ik ben gezond. Mijn lichaam is gezond.

Vergeet wat de maatschappij van me verwacht. Dit is wat ik te bieden heb.”

So I had my first session with a PT today and the first thing she said to me was “Obviously you want to get back to your…

Posted by Mel Rymill on donderdag 19 november 2015

#Badassundies
Mels verhaal inspireerde honderden andere vrouwen die haar voorbeeld volgden. Onder de hashtag #badassundies plaatsen ze massaal foto’s van zichzelf in hun ondergoed.

 

Ok, so my mate Mel Rymill is a legend and made a post about her badass body (I shared it before this status) . It…

Posted by Robyn Hall on donderdag 19 november 2015

My friend Jet has started a movement and I’m inspired.I’ve struggled with my body image my whole life. Trying to make…

Posted by Cass Lee on vrijdag 20 november 2015

My name is Julie-Anne, and I’m overweight. I also have Multiple Sclerosis. During my teenage and adult years I have been…

Posted by Julie-Anne Pashley on vrijdag 20 november 2015

Bron: Facebook

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien