Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Zó ziet Baby uit Dirty Dancing er nu uit

Och, wat wilden wij in 1987 allemaal graag in de schoenen van actrice Jennifer Grey staan: de mooie krullenbol die Baby speelde in Dirty Dancing en zichzelf in de armen van Patrick Swayze mocht werpen. 33 jaar later is de actrice vrijwel onherkenbaar.

Jennifer Grey werd bekend bij het grote publiek door haar hoofdrol als Frances ‘Baby’ Houseman in Dirty Dancing. Met haar bos krullen en karakteristieke neus had ze alles in zich om een superster te worden. En ze was in die tijd ook nog eens verloofd met acteur Johnny Depp! Maar het liep allemaal even anders.

Mislukte neuscorrectie
In 1989 onderging Jennifer een neuscorrectie die compleet mislukte. Een tweede operatie moest de schade repareren, maar na deze operatie was haar gezicht totaal onherkenbaar. Zelfs goede vrienden herkenden haar nog amper.

baby-dirtydancing-2018

Jennifer Grey met haar man en dochter in april 2018.

Grootste fout
Jennifer noemt haar neuscorrectie ‘de grootste fout uit haar leven’. Ze denkt dat haar carrière in het slop is geraakt door de plastische chirurgie. “Ik ging de operatiekamer in als een celebrity en kwam er uit als een onbekende”, zei ze ooit over de operatie. “Het was de neuscorrectie from hell. Ik zal altijd die actrice zijn die ooit beroemd was, maar die nu door niemand meer herkend wordt door haar neuscorrectie.”

Gastrolletjes
Na de operaties kreeg Jennifer geen grote filmrollen meer aangeboden. Ze speelde nog wel gastrolletjes in series als Friends en House.

Begin 2019 had ze nog een gastrol in Grey’s Anatomy. Toen deelde ze deze foto van de cast.

Met Johnny Depp is het trouwens niks geworden. Jennifer trouwde in 2001 met acteur Clark Gregg. Samen kregen ze een dochter, Stella. Het dirty dansen is Jennifer nooit verleerd: in 2010 deed ‘Baby’ mee aan de Amerikaanse Dancing with the Stars. Ze won!

De mooiste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Mirror. Beeld: ANP

 

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien