Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Baby met fantastische haarbos wordt dankbaar fotoshop-object

Twee maanden oud en dan al een kapsel waar menig televisienieuwslezer jaloers op zou zijn. De Amerikaanse baby Isabelle Kaplan flikt ‘t.

De kleine meid heeft een haarbos waar je u tegen zegt. Dat vonden de gebruikers van het social news platform Reddit ook, nadat Isabelle’s neef Colin van het weekeinde onderstaande foto plaatste:

Advertentie

View post on imgur.com

Reddit-leden gebruikten de foto voor een fotoshop-battle. Isabelle werd achtereenvolgens tot cherubijntje, Harry Potter en Wolverine omgetoverd:

View post on imgur.com

View post on imgur.com

0qStV9Z - Imgur

Het kapsel van Isabelle riep hier en daar ook wat jaloezie op:

Crea-bea’s
Haar ouders, Dave en Mackenzie Kaplan uit San Francisco, vinden het wel mooi, al die gefotoshopte plaatjes van hun dochter. “Het is ongelooflijk hoe creatief mensen kunnen zijn en het was allemaal goed bedoeld dus we hebben er smakelijk om gelachen”, zegt Dave. De volle haarbos komt overigens van zijn kant. “Mijn moeder zegt altijd dat mijn pony al in mijn ogen hing toen ik 3 maanden was.”

Bron: CNN. Beeld: Imgur.

Speel hier de snackpuzzel van zondag 23 februari gratis

snackpuzzel

Premium

Zin in een puzzel? Waag je dan aan deze gratis snackpuzzel van zondag 23 februari – gewoon lekker online. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en je hebt 7 dagen om de snackpuzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien