Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Baby kruipt zélf uit zijn moeders buik na keizersnede

Het moment waarop je kind wordt geboren is bij uitstek het speciaalste moment in je leven. Maar déze bevalling is wel nóg bijzonderder dan bijzonder.

Deze slimme baby kruipt namelijk zélf uit de buik van zijn moeder. De Britse moeder onderging een zogeheten ‘natuurlijke’ keizersnede.

Advertentie

Kom maar, kleintje
De artsen gaven het kindje alle ruimte om na de ingreep zelfstandig uit de buik van zijn moeder te kruipen. Zo wordt het proces van bevallen nóg iets natuurlijker, vandaar de naam. De intieme video is inmiddels al meer dan miljoenen keren bekeken en gaat de hele wereld over. De trend om voor een ‘natuurlijke’ keizersnede te kiezen wordt onder (aanstaande) moeders steeds populairder.

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Daily Mail. Beeld: Kijk 

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien