Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Leuk babynieuws voor presentator Sascha Visser

Hoera! Blauwe ballonnen en slingers in huize Visser. De 28-jarige presentator, acteur en zanger Sascha Visser verwacht samen met zijn vriendin Giorgia hun eerste kindje. Dat maakte zijn vriendin vrijdagavond via Facebook bekend.

Zo schrijft zijn vriendin “Baby boy is coming! 17-06-2017” op haar Facebookpagina met daarbij een foto van de echo van de ongeboren telg. Zoals de datum al doet vermoeden, verwacht het stel in juni 2017 hun kindje te kunnen verwelkomen.

Advertentie

Soapie en presentator
Op zijn dertiende werd Sascha bekend door zijn rol als Sander de Hert in de serie Oppassen. Daarna speelde hij de rol van Steven in de serie Kees & Co. Daarna werd Sascha een soapie, en vertolkte hij de rol van Sam Massini in Onderweg Naar Morgen. En hij was in 2011 kandidaat van het programma Expeditie Robinson. Tegenwoordig is Sascha vooral te zien als presentator van het kinderprogramma Kaal of Kammen, op AVROTROS.

LEES OOK:

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: NU.nl. Beeld: ANP

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien