Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

6x hier kun je babyshampoo ook voor gebruiken

Babyshampoo is het wondermiddel van nu. Het is tegenwoordig niet alleen bruikbaar voor het wassen van je baby. Ook voor deze 6 dingen kun je babyshampoo heel goed gebruiken. 

1 Make-upremover
Babyshampoo is heel goed te gebruiken als make-upremover. Het is een zacht product zonder parfum en toegevoegde stoffen. Met een beetje water en wat babyshampoo is je make-up heel makkelijk te verwijderen. Het is superhandig en ook nog eens goedkoop.

Advertentie

2 Vetverwijderaar
Hardnekkige vlekken, bijvoorbeeld op het fornuis, zijn vaak lastig weg te poetsen. Babyshampoo is vanaf nu de oplossing. Met enkel een spons, water en een drupje babyshampoo verdwijnen deze vlekken als sneeuw voor de zon.

3 Kwasten schoonmaken
Gebruik babyshampoo om je make-upkwasten schoon te maken, een klusje dat er vaak bij inschiet. Er blijven meer resten achter in de kwasten dan je denkt en ze kunnen daarom een goede poetsbeurt gebruiken. Was de kwasten onder de kraan met een druppeltje babyshampoo en alle make-upresten zullen verdwijnen.

LEES OOK: MET DEZE TRUCS VERWIJDER JE MAKE-UPVLEKKEN UIT JE KLEDING

4 Streepvrije ramen
Babyshampoo is ook ideaal om ramen mee te wassen. Door de zachte samenstelling van de shampoo beschermt-ie de ramen en verwijdert-ie grondig alle vingerafdrukken op het raam. Voeg een scheutje babyshampoo toe aan een emmer heet water, dat is alles wat je nodig hebt.

5 Hondenshampoo
Een mix van babyshampoo, water en een beetje appelazijn doet wonderen voor de hond. Zo maak je je eigen hondenshampoo, makkelijk en goedkoop. Het mengsel even goed door elkaar schudden en het is klaar voor gebruik.

LEES OOK: DIT MOET JE ETEN VOOR EEN MOOIE HUID

6 Gezichtsreiniger
Babyshampoo is niet alleen handig om make-up mee te verwijderen. Voor de huid zelf is het ook een wondermiddel. Het bevat geen schadelijke stoffen en zo wordt je huid zacht en schoon.

Bron: Dr. Oz The Good Life. Beeld: iStock

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien