Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Arm kind: Belgische tatoeëerder maakt een nieuw slachtoffer

Herinner je je nog het Vlaamse meisje dat haar gezicht vol sterretjes had getatoeëerd? Het lijkt erop dat ‘sterrenmeisje’ Kimberley Vlaeminck een waardige opvolgster heeft gevonden.

Joyce Noppe droomde van een kleine, kleurrijke feniks met daarin de initialen van haar man verwerkt. Dat pakte iets anders uit. “Ik wilde de tattoo eerst in mijn hals laten zetten, maar mijn partner stelde mijn gezicht voor. De tatoeëerder heeft het ontwerp verder uitgetekend, iets groter dan verwacht. Maar ik was tevreden. Tot ik thuiskwam en mijn vriend zei dat hij de rechterkant van mijn gezicht niet meer wilde zien”, vertelt ze. Nu heeft Joyce spijt als haren op haar hoofd en is haar relatie verbroken.

Advertentie

sterrenmeisje

Lasersessie
De man die de tatoeage op haar gezicht kalkte is dezelfde man die verantwoordelijk is voor de mislukte tattoo van het sterrenmeisje, die een complete sterrenhemel op haar gezicht kreeg destijds. Hij heet Rouslan Toumaniantz en hij is zich van geen kwaad bewust. “Dit is de tattoo die ze wilde.” Eigenlijk moest Joyce nog een tweede sessie ondergaan om de tattoo in te laten kleuren, maar die liet ze aan zich voorbij gaan. In plaats daarvan gaat ze voor een lasersessie. Inmiddels heeft ze er 3 achter de rug. “Die tattoo moet weg.”

LEES OOK: VROUW (97) GLIPT UIT BEJAARDENTEHUIS OM TATTOO TE LATEN ZETTEN

Tattoo Bob
Ralph Moelker is de eigenaar van Nederlands oudste tatoozaak, Tattoo Bob. Hij kent het werk van de Belg. “Dit is heel bizar. Dit is een stunt of die man is totaal gek. Misschien wil hij wel de aandacht die hij kreeg naar aanleiding van het sterrenmeisje overtreffen”, zegt hij in het AD.

Echt spijt
Iedereen die ook een tattoo in het gezicht wil, moet niet aankloppen bij Tattoo Bob. “Om dit weg te laseren ben je heel lang bezig. Wij krijgen ook dit soort vragen, maar weigeren altijd. Het is niet verstandig om een tatoeage in je gezicht te nemen. Het lijkt in eerste instantie stoer, maar je krijgt er meestal écht spijt van.”

Bron: AD. Beeld: Nieuwsblad.be

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien