Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Bethany (18) wordt rijk van shoppen

Ze heeft ze meer volgers dan Vogue, Elle en Cosmo bij elkaar.
Ze was 14 toen ze begon met YouTubefilmpjes van haar aankopen. Inmiddels bereikt Bethany een miljoenenpubliek en heeft ze meer volgers dan Vogue en Elle.

Ze pakt het slim aan. En leuk ook. De 18-jarige Bethany begon vier jaar geleden met het posten van haar shop-aankopen op YouTube. Het begon als hobby, om gewoon te laten zien wat ze heeft gekocht.

Advertentie

Inmiddels worden haar filmpjes duizenden keren bekeken, ze is een waar internetfenomeen en verdient er ook veel geld mee. “Hi, I am Bethany Mota”, begint ze haar verhaal.

Ze heeft een eigen sieraden- en kledinglijn en ze heeft volgens De Telegraaf meer volgers op Instagram dan Vogue, Elle en Cosmo samen hebben.

Leer hier het piepjonge internetfenomeen kennen:

Bron: Huffington Post

Eerder verschenen op VrouwOnline

Johanna ter Steege: “Ik ben er best trots op dat ik een doorzetter ben”

Johanna

Actrice Johanna ter Steege (59) staat momenteel in de theaters met de monoloog Ik heet Lucy Barton. Ze woont samen met haar vriend in Rotterdam en heeft een dochter, Hanna (22).

Waarom moeten wij naar Ik heet Lucy Barton?
“Omdat het over ons allemaal kan gaan. Veel mensen zullen zich erin herkennen. Het is een intiem portret over hoe je je ontwikkelt in het leven en loskomt van familie.”

Wat is voor jou de grootste uitdaging in je rol van Lucy?
“Dat het waarachtig is wat ik doe. Het is een monoloog waarbij je la

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien