Ontdek Drenthe! Boek nu met 40% korting>

Zoek binnen:

Kersverse vader gaat viraal na bevallingsselfie

Leuk, zo’n kiekje terwijl je een kind ter wereld probeert te brengen. Voor sommige stellen is daar niets raars aan. De Londenaar Gil Solano maakte een selfie van hem en zijn vrouw tijdens de bevalling van hun kind.

“Mijn vrouw wilde een foto van onze gelaatsuitdrukking bij de geboorte van onze dochter en dus maakte ik een selfie.” De foto was voor haar broers bedoeld, die bleven maar vragen hoe met haar ging, schrijft Gil onder de foto.

Advertentie

Schop onder je kont
Hij plaatste de selfie op sociale media en daar is het kiekje inmiddels al ruim twee miljoen keer bekeken. Er komen veel reacties op de foto. “Dit is net als wanneer ze zegt: ‘ik hoef geen cadeau voor onze huwelijksdag. Een kaart is prima.’ Ze zal je hiervoor een schop onder de kont geven”, zegt een vrouw

Vermoorden
“Ze gaat je vermoorden. Dat weet ik zeker, want mijn man probeerde hetzelfde te doen”, schrijft iemand anders.

Hilarisch
Gil kan er niet mee zitten. En zijn vrouw ook niet, die vindt de foto hilarisch. Hun dochter Eva werd kort na het maken van de foto’s gemaakt.

Robbie Williams
De Brit is niet de eerste die een ‘bevallingsselfie’ deelt. Popster Robbie Williams twitterde vorig jaar meerdere video’s van zijn vrouw Ayda tijdens de bevalling van hun kind.

Zou jij het oké vinden als jouw man een bevallingsselfie zou delen?

Bron: AD/Buzzfeed. Foto: Gil Solano

Hans bekent: hij heeft een obsessie voor de kleding van nieuwslezeressen

Hans-libelle

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in het leven. Deze week: de kleding van nieuwslezeressen. 

Ik zal je een geheim vertellen, in de hoop en verwachting dat het onder ons blijft, want ik schaam me er wel een beetje voor. Afgesproken? Ik kijk dus praktisch elke avond naar het NOS Journaal. Inderdaad, niks om je voor te schamen. Maar daarbij ontgaat me vaak het nieuws omdat – ik schaam me nu eigenlijk best diep – ik altijd geheel en al gefocust ben op de kleding van de nieuwslezeressen.

Gisteravond: nieuwslezeres Am

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien