Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Zo ziet de cast van 'Ciske de Rat' er 32 jaar later uit

In 1984 was de film ‘Ciske de Rat’ te zien in de bioscoop. Na de bioscoopfilm stond in 2007 de musical in het theater en vanaf november staat deze opnieuw in de theaters.

Danny de Munk speelde in Ciske de Rat de rol van zijn leven. Maar hij was niet de enige acteur die na deze rol nog in andere series en films te zien was. Hoe gaat het nu met zijn vader, moeder en tante Jans?

Advertentie

Ciske de Rat – de Musical
Ook in de nieuwste versie van de musical zal Danny de Munk weer te zien zijn. Benieuwd naar deze musical? Meer informatie vind je op libelle.nl/theaterclub. Bestel je daar je kaarten, dan kun je profiteren van speciale aanbieding voor Ciske de Rat – de Musical en ontvang een gratis rang-upgrade bij je tickets!

LEES OOK:

De beste artikelen van Libelle ontvangen in je mailbox? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

BEKIJK OOK DEZE VIDEO:

[sm-video-embed]

[/sm-video-embed]

 

Beeld: ANP, Brunopress

Maartje en de meisjes deel 57: “Het is zo fijn wat je doet, Vera”

Maartje

Tijdens haar derde rondje rennen deze week, loopt Maartje Vera tegen het lekkere lijf. Samen sprinten ze naar Vera’s huis voor een verrukkelijke smoothie, maar blijkbaar is dat niet het enige dat ze in petto heeft.

Ze heeft twee smoothies in haar hand en alleen een badjas aan. Onschuldig kijken heeft geen zin meer, want we voelen allebei wel wat er gaat gebeuren. Dat vind ik ook zo leuk aan Vera. Durf. Ze laat duidelijk zien dat ze me wil en dat vind ik woest aantrekkelijk. Glunderend stapt ze met smoothies en al de douche binnen.

“Om je vingers bij af te likken”,

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien