Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Chocolade zonder calorieën

Is het te mooi om waar te zijn?

Is fake eten de toekomst? Eerst calorieloze eetbare mist en nu dit… Ian Goldfarb heeft strip uitgevonden met de smaak van chocolade en nul calorieën. Via crowdfunding probeert hij het op de markt te brengen.

Advertentie

Ian baseerde de uitvinding op de Listerine-strips. Deze lossen op in je mond en geven een verfrissende adem. Zo werken ook de Chocolate Cravings: elke pakket bevat 24 strips waarvan je eentje op je tong legt. Terwijl het plaatje smelt, schijnt het een heerlijke smaak van melkchocolade af te geven. De chocoladesnack bevat geen suikers en geen calorieën.

Niet niew

“De techniek bestaat al langer”, legt Goldfarb uit. “Maar we hebben er nu een smaak aan toegevoegd die mensen graag willen. En dat is leuk. De strips lossen op in de mond waardoor de consument chocolade proeft.”

Wat vind jij van deze uitvinding? Zou je het vervangen voor echte chocolade?

Bron: DailyMail

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien