Libelle Vrijheid: verhalen om nooit te vergeten >

Zoek binnen:

Coca-Cola brengt 'gezonde' variant op de markt

Maar is die wel zo gezond?
Steeds meer fastfoodmerken gaan ‘groen’. Coca-Cola kon uiteraard niet achterblijven. Hun nieuwste drank heeft een groen jasje en is tot Coca-Cola Life gedoopt. 

Binnenkort ligt een gezondere variant van Coca-Cola in de supermarkt. De drank is gezoet met Stevia-extract de gelijknamige Zuid-Afrikaanse plant. Sinds september is het Verenigd Koninkrijk te koop na een proefproject in Argentinië en Chili.

Advertentie

De Coca-Cola voorzitter noemt Coca-Cola Life caloriearm, maar daar is niet iedereen het mee eens… De drank heeft weliswaar eenderde minder suiker en eenderde minder calorieën, maar één blikje van 330ml bevat alsnog 89 calorieën en meer calorieën dan Coca-Cola Light en Zero.

Wat vind jij van deze nieuwe cola-drank?

Bron: HLN.be/Gva.be

Eerder verschenen op VrouwOnline

De Dag Nadat 16 – We afscheid namen van mijn tante tijdens de coronacrisis

De dag nadat 16

Premium

Elsbeth (53): “Kon het in deze rare coronatijd nog onwerkelijker? Die gedachte spookte de afgelopen week telkens door mijn hoofd. En ja, dat kon dus."

"Gisteren namen we afscheid van tante Aatje, de oudste zus van mijn moeder. Ze woonde sinds een zware operatie al een paar maanden in een verzorgingshuis en langzaam maar zeker drong tot haar door dat ze niet meer zou terugkeren naar haar eigen huis. Dat vond ze moeilijk, want tot de operatie had ze altijd zelfstandig gewoond. Sinds haar overplaatsing naar een ander verzorgingshuis ging het snel bergafwaarts met mijn 94-jar

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien