Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Collega steelt koffiemelk en vrouw neemt op een héél gevatte manier wraak

Best frustrerend als je denkt lekker wat koffiemelk in je bakje pleur te kunnen gooien om er vervolgens achter te komen dat een collega ongevraagd je voorraad heeft opgemaakt. Het overkwam een vrouw en ze besloot op grappige wijze wraak te nemen.

Want ze heeft ‘m wel een leuke verrassing te vertellen.

Advertentie

Verrassing
Of het echt waar is of dat de vrouw haar collega maar een beetje zit te plagen, weten we niet. Maar geschrokken zal diegene zeker zijn. De vrouw postte het plaatje op social media en sindsdien gaat het viraal.

NINTCHDBPICT000253588887

Ze schrijft namelijk op een briefje, dat op een nieuwe fles koffiemelk zit geplakt, dat de anonieme dief haar moedermelk heeft gedronken. “Verrassing voor degene die al de hele week mijn koffiemelk pakt. Het was mijn moedermelk. Ik hoop dat je ervan hebt genoten. Proost! Ps. Het is organisch hoor. Maak je geen zorgen. ;)”

KIJK OOK DEZE VIDEO: Vriendinnen en ex-collega’s Noor (47) en Elske (41) wonen ieder in een andere hoek van het land en zien elkaar weinig. Hun oplossing om hun vriendschap in stand te houden?

LEES OOK:

De leukste artikelen van Libelle Daily in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan op Libelle.nl/nieuwsbrief.

Bron: Little Things. Beeld: Twitter

Anne-Wil merkt dat ze ouder wordt als Han haar op iets wijst

Vrouw zorgen

Premium

Anne-Wil heeft 2 kinderen, 5 kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in een exclusieve boetiek. Ze spreekt af met haar jeugdvriendinnen Helga en Agnes.

Zaterdag

Meteen na het ontbijt ben ik begonnen met het leeghalen van de kerstboom. Weg met dat ding! Andere jaren kan ik er bijna geen afscheid van nemen, nu kan hij me niet snel genoeg de deur uit zijn. Het is trouwens nog een heel karwei, en als ik klaar ben zitten de naalden tot onder mijn oksels, dwars door mijn trui heen. Het kan me allemaal niets schelen. [premium-verder-lezen] Ik maak de knijpertjes van de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien